Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez iwanow67,

Cześć, Kupiłem Q5 z 2019 roku 2.0 TDI. Podczas wizyty w ASO dostałem wydruk z ostatniej wizyty w serwisie. Jest tam pozycja Filtr cząstek stałych. Jak myślicie było to czyszczenie czy wymiana filtra?

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez damianmad,

Dzień dobry, Jestem przed zakupem Q5 FY. Zależy mi na ACC, lub ewnetualnie PCC, ale często znajduję oferty, gdzie samochód ma radary, ale nie ma ACC, tylko zwykły tempomat. 1. Są jakieś różnice w radarach? 2. Czy jeśli samochód ma radary, ale nie ma ACC, tylko zwykły tempomat, to jak wygląda proces dołożenia ACC? Dziękuję i pozdrawiam.

• 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez SKALD79,

Od jakigoś już czasu zauwazyłęm głośna prace spręzarki oraz niemiły zapach w kabinie,i tu moje pytanie czy może być to objawą małej zawartości czynnika r1234yf?

4. Rozpoczęte przez Ryszard_J,

ma ktoś jakieś doświadczenie co zrobić! z tym fantem zapala się a po jednym dniu gaśnie! w kompie pisze że to problem z dpf-em.

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez ettnak,

Witam wszystkich szukam porady posiadam Audi q5 z Kanady ma uszkodzony tylny zderzak czy w tym zderzaku idą czujniki asystenta martwego pola / zmiany pasa ruchu ? I gdzie mogę takie coś dostać ?

• 0 odpowiedzi
    • 226 wyświetleń
  6. Czy możliwe jest jednoczesne połączenie dwóch telefonów, z których jeden działałby w trybie Android Auto (przez bezprzewodowy adapter samochodowy MOTOROLA MA1), a drugi tylko w trybie Bluetooth?

7. Cześć. Zakupiłem Audi Q5 2022r z USA z silnikiem 2.0 benzyna 265KM. W czasie kiedy auto do mnie płynie chciałbym jak najlepiej przygotować się do szybkiej naprawy i użytkowania auta. Niestety nie ma zbyt wielu informacji łatwo dostępnych w internecie. Może z Waszą pomocą uda się zebrać w tym temacie jak najwięcej informacji dla poliftowej Q5 i przyda się to równiez innym użytkownikom. Kilka pytań ode mnie: 1. Olej - ktoś wie ile oleju wchodzi do tego silnika? Jaki interwał wymiany zaleca producent i jaki olej wlewać? 2. Skrzynia - rozumiem, że to będzie s-tronic przy tym slniku? W poprzenich audi jakie miałem (A6 2009, A7 2013 oraz Q5 2014) miałem tip tronica i…

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Kac,

Cześć, jak rozpoznać czy auto ma s-line czy raczej nie? Do tej pory nie zauważyłem jakichś większych zależności, no bo zderzaki są różne i w wersjach z s-line i bez, tak samo elementy z tworzywa są polakierowane też w s-line i bez s-line(chociaż tutaj już zależy od konkretnej sztuki - wiadomo), tylna lotka to samo, jedne auta które mają s-line w środku mają emblematy, ściętą kierownicę a inne już nie, od czego to zależy?

• 0 odpowiedzi
    • 824 wyświetleń
  9. Witam. mam uszkodzoną lampę ORI USA już przerobioną na EU z niedziałającym kierunkowskazem.....i teraz pytanie , czy po zakupić ORi EU i bedzie ona działąć bez zmiany Pinów??

10. Rozpoczęte przez tomuss17,

Witam forum mam problem z moim sq5 z 2019 roku v6 3.0tfsi kod cwgd. Problemem jest za wysokie ciśnienie w odmie co skutkuje wystrzeleniem korka wlewu oleju silnikowego. Dodam że odma wymieniona na nową. Na biegu jalowym normalnie ssie korek. Spotkał się ktoś z czymś takim? Pozdro

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez Marek3003,

Panowie czy właściciele starszych aut wymieniali już baterie? Jest ona podobno w module pod tylnym siedziskiem. Wymiana po 7 latach więc u mnie w tym roku. Cena na allegro trochę zwala z nóg. Pytanie czy kanapę przesuwną równie łatwo tj. ciągnąc do góry wychacza się? https://allegro.pl/oferta/bateria-modul-sos-audi-a4-a5-a6-a7-q5-q7-q8-4m0-15382953170

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.