Audi Q5 FY (2017-2024)
Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
209 tematów w tym forum
-
Od jakigoś już czasu zauwazyłęm głośna prace spręzarki oraz niemiły zapach w kabinie,i tu moje pytanie czy może być to objawą małej zawartości czynnika r1234yf?
-
- 0 odpowiedzi
- 240 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
ma ktoś jakieś doświadczenie co zrobić! z tym fantem zapala się a po jednym dniu gaśnie! w kompie pisze że to problem z dpf-em.
-
- 0 odpowiedzi
- 1,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich szukam porady posiadam Audi q5 z Kanady ma uszkodzony tylny zderzak czy w tym zderzaku idą czujniki asystenta martwego pola / zmiany pasa ruchu ? I gdzie mogę takie coś dostać ?
-
- 0 odpowiedzi
- 188 wyświetleń
-
-
Czy możliwe jest jednoczesne połączenie dwóch telefonów, z których jeden działałby w trybie Android Auto (przez bezprzewodowy adapter samochodowy MOTOROLA MA1), a drugi tylko w trybie Bluetooth?
-
- 0 odpowiedzi
- 1,3 tys. wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Cześć. Zakupiłem Audi Q5 2022r z USA z silnikiem 2.0 benzyna 265KM. W czasie kiedy auto do mnie płynie chciałbym jak najlepiej przygotować się do szybkiej naprawy i użytkowania auta. Niestety nie ma zbyt wielu informacji łatwo dostępnych w internecie. Może z Waszą pomocą uda się zebrać w tym temacie jak najwięcej informacji dla poliftowej Q5 i przyda się to równiez innym użytkownikom. Kilka pytań ode mnie: 1. Olej - ktoś wie ile oleju wchodzi do tego silnika? Jaki interwał wymiany zaleca producent i jaki olej wlewać? 2. Skrzynia - rozumiem, że to będzie s-tronic przy tym slniku? W poprzenich audi jakie miałem (A6 2009, A7 2013 oraz Q5 2014) miałem tip tronica i…
-
- 0 odpowiedzi
- 3,9 tys. wyświetleń
-
-
Cześć, jak rozpoznać czy auto ma s-line czy raczej nie? Do tej pory nie zauważyłem jakichś większych zależności, no bo zderzaki są różne i w wersjach z s-line i bez, tak samo elementy z tworzywa są polakierowane też w s-line i bez s-line(chociaż tutaj już zależy od konkretnej sztuki - wiadomo), tylna lotka to samo, jedne auta które mają s-line w środku mają emblematy, ściętą kierownicę a inne już nie, od czego to zależy?
-
- 0 odpowiedzi
- 775 wyświetleń
-
-
Witam. mam uszkodzoną lampę ORI USA już przerobioną na EU z niedziałającym kierunkowskazem.....i teraz pytanie , czy po zakupić ORi EU i bedzie ona działąć bez zmiany Pinów??
-
- 0 odpowiedzi
- 213 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam forum mam problem z moim sq5 z 2019 roku v6 3.0tfsi kod cwgd. Problemem jest za wysokie ciśnienie w odmie co skutkuje wystrzeleniem korka wlewu oleju silnikowego. Dodam że odma wymieniona na nową. Na biegu jalowym normalnie ssie korek. Spotkał się ktoś z czymś takim? Pozdro
-
- 0 odpowiedzi
- 1,4 tys. wyświetleń
-
-
Panowie czy właściciele starszych aut wymieniali już baterie? Jest ona podobno w module pod tylnym siedziskiem. Wymiana po 7 latach więc u mnie w tym roku. Cena na allegro trochę zwala z nóg. Pytanie czy kanapę przesuwną równie łatwo tj. ciągnąc do góry wychacza się? https://allegro.pl/oferta/bateria-modul-sos-audi-a4-a5-a6-a7-q5-q7-q8-4m0-15382953170
-
- 0 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
-