Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q3 8U (2011-2018)

Forum Audi Q3 8U. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez mirocbr,

Witam. Gruby temat. Tylny most strasznie huczy, skwierczy i wypluł olej z opiłkami. Czy ktoś miał taki problem? Co robić? Regeneracja czy szukać używki? Ktoś z Was jest w stanie pomóc? Pacjent Q3 2.0 TFSI 211KM

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Staruszka,

Witam wszystkich Mam takie pytanie mam audi q3 z 2015 tdi 150km Po przejechaniu ok 5-6 km. gdy silnik osiągnie tylko prawidłową temperaturę załączają się wentylatory , przedtem było wszystko normalnie mogłam przejechać 100 km i wentylatory się nie włączały . Po zgaszeniu silnika wentylatory pracują przez jskiś czas a potem się wyłączają . Nie ma żadnych komunikatów że coś nie działa , żadna kontrolka się nie świeci Wskaźnik temperatury też pokazuje wszystko prawidłowo Czy ktoś ma pojęcie co to może być

• 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez bwodzicka,

Witam, czy ktoś wie czy w Q3 jest webasto, a jeśli tak to jak je uruchomić?

• Like
    • 2 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Doepke,

Witam, czy jest możliwość wyjęcia wentylatory chłodnicy bez wyjmowania chłodnicy, czy ktoś ma takie doświadczenie. Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 1,1 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Pawelin2501,

Witam . Mam problem ze sterowaniem z kierownicy . Żaden z przycisków nie działa . Wymieniona jest taśma na fabrycznie nowa , przyciski są podświetlone , klakson działa . Ale niestety nic poza tym . Podobno nie ma komunikacji z modułem odpowiedzialnym za sterowanie . Gdzie znajduje się ten modol i jak się fachowo nazywa ? Może ktoś miał taki problem ?

• 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Bezia,

Dzień dobry, Proszę o informację, co może być powodem szybko włączającego się wentylatora w silniku. Wszystkie płyny są, żadna kontrolka nie wyświetla się.

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Bezia,

Dzień dobry, Proszę o informację, jak wymienić rozbitą tylną lewą lampę w zderzaku Audi Q3-2013. Bezia

• 2 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez F4lkon,

Witam, Planuję zakupić wszystkie elementy do przeprowadzenia "operacji" wymiany oleju i filtrów, jednak mam w związku z tym pytanie, mianowicie możecie mi sprawdzić czy części, które chcę zamówić na pewno będą pasować : Filtr oleju 03L115562 BOSCH F 026 407 023 Filtr paliwa 7N0127177B BOSCH F 026 402 809 Korek spustowy oleju N90813202 SWAG M14 x 1,5mm Filtr nawiewu z węglem aktywnym 1K1819653B BOSCH 1 987 432 397 Filtr powietrza 1K0129620D BOSCH Za odpowiedź z góry dziękuję.

• 0 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez kamilol,

witam potrzebuje informacji jak wymienić siłownik klapki wlewu paliwa audi q3

• 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Paweł p,

Cześć, orientujecie się jaką wybrać końcówkę jeśli oryginał z usa ma 8U0945094ab a w Polsce można zakupić, np 8U0945094M, 8U0945094A, 8U0945094H

• 0 odpowiedzi
    • 739 wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez AnetaHan,

Czy można złożyć, zamknąć wyświetlacz?

• 0 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez Roobert,

Potrzebuję informacji jaka jest różnica do a4 b8 ,chodzi mi głównie o prowadzenie i wyciszenie.

• 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  13. Rozpoczęte przez Kozi87,

Witam serdecznie. W audi Q3 2017 tfsi tylna dolna prawa lampa ta w zderzaku jest zalana wodą tak z 2 cm i nie działa lampka cofania, ale nie widzę jakiegoś uszkodzenia. audi zaproponowało zmianę na nową lampę co wydaje się logiczne. Czy istnieje jednak możliwość, że lampa jest dobra, ale gdzieś jest jakiś przeciek i pod naporem wody, ów woda przesiąka pod uszczelką .. lub coś takiego? usługę serwisową mam w gratisie, a auto dopiero kupiłem i nie chcę tego sam rozkręcać. Martwię się, że wymienią lampę a problem wróci.

• 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.