Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C5 (1997-2004)

Forum Audi A6 C5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Maxtor,

Muszę przyznać, że fotele z A6 C5 są dość rozczarowujące. Niby mają regulację wsparcia lędźwi, ale nie udało mi się znaleźć wygodnej pozycji. Skóra to też chybiony pomysł: człowiek mocniej się poci na nich, a do tego przy agresywniejszej jeździe tyłek jeździ po całym siedzeniu. Ciągle mam Passata z 2006. Siedzenia bardzo proste: welur, żadnych ekstra regulacji... ale są o kilka klas wygodniejsze. Czy próbował ktoś wymienicać siedzenia na jakieś wygodniejsze? Z wielką chęcią władowałbym sobie takie siedzenia jak mam w Passacie. Byłbym zainteresowany choćby wymianą przednich siedzeń. Kanapę z tyłu raczej zostawię nietkniętą.

• 0 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Krzysztof.21,

Witam, mam problem z podsufitką, mianowicie odszedł mi materiał. Czy jest możliwość wymiany bez konieczności wycinania przedniej szyby. Może ktoś próbował zdemontować ta podsufitkę i wyjąć ja przez drzwi przednie lub tylne, proszę o poradę i podpowiedź czy jest taka szansa. Dodam że muszę to zrobić w sedanie.

• 0 odpowiedzi
    • 7,9 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez kwarcu,

Witam! Kupiłem A6, cały rozrząd był wymieniany "60 000 km" temu(pewne).Czy jest konieczna wymiana całego rozrządu po takim przebiegu, czy wystarczy tylko wymiana paska i rolek? Z góry dziękuje za odpowiedź. Dawid

• Upvote
    • 5 odpowiedzi
    • 15,4 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Robercik111,

Witam potrzebuje wymienic zamek drzwi kierowcy ale mam problem z kupnem takiego zamka to znaczy zastanawiam sie nad kupnem nowego zamka na allegro ale nie wiem czy to jest dobry pomysł moze lepiej kupic uzywany.Prosze o pomoc jezeli ktoś kupił zamek w rozsądnej cenie i jest zadowolony.dzieki

• 0 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez rafalpc2019,

Witam, chciałem zapytać jak to wygląda z zakupem auta na fakturę, ja jestem osobą "fizyczną" że tak powiem, mój opel astra g stoi od wczoraj z rozwaloną skrzynią biegów oraz sprzęgłem(ledwo dojechałem dymiło sporo), postanowiłem "dość" naprawiania tego złomu mogę zakupić audi a6 c5 2.0 rocznik 2004 140km z przebiegiem podobno 180k za około 11000 w bardzo dobrym stanie garażowane byłem na przeglądzie i widziałem od spodu, jest lepiej niż dobrze. 0 wycieków silnik suchy, no ogólnie wszystko ok, tylko ta faktura vat mnie zastanawia bo te auto to od gościa co firmę ma a jeździł nim jego ojciec. Co Panowie i Panie byście doradzili/ły żeby się nie wtopić na kosz…

• 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Piotrek84,

Witam Proszę o poradę, czy mogę bez wahania zamienić rozmiar opon z 255/35/18 na 255/40/18. Różnica między oponami to 3,86% czyli nowa opona ma większą średnicę o 25.5 mm. Czy taka różnica jest akceptowalna? Czy przy ostrym zakręcie opona nie będzie tarła o nadkole? 35 to dla mnie trochę za niski profil. Praktycznie co sezon lub 2 sezony felgi są do prostowania. A to niestety kosztuje. Teraz przyszła pora na wymianę opon, więc zastanawiam się czy przy tej okazji nie wymienić ich na profil 40. Audi S6 AVANT 2001r Czekam na odpowiedź Piotrek

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Korab,

Witam zapaliła się żółta kontrolka oleju dolałem 2 litry bo bagnet był suchy a kontrolka dalej się pali

• 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Mati1905,

WITAM Kupiłem audi a6 2002 rok 2.0 benzyna z uskodzonym tyłem,i musze wymienic tylnia klape oraz zderzak.Czy jest jakas roznicza w klapie tylnie miedzy 2002 roku a np.98,99,00,01.Czy moze ktos mi pomoc ?

• Upvote
    • 3 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
  9. Witam, mam problem gdyż po zakupie Audi i powrocie do domu, wskaźniki od temperatury płynie i poziomu paliwa spadły na dół i nic nie pokazują. Oświetlenie zegarów też jest słabe. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to proszę o poradę. To jest moje pierwsze Audi i jestem bardzo zadowolony z komfortu i przestrzeni i ogólnie z auta, mimo kilku poprawek. A6 c5 1.8t r 97,stan bardzo dobry. Pozdrawiam.

• 1 odpowiedź
    • 2,8 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.