Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C5 (1997-2004)

Forum Audi A6 C5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez gucio67,

Witam. Chce zapytać jakie ciśnienie zalecacie do kombiaka a6 c5 diesel 2.5 163 km. Mam kapcie 205/50/ r17 ? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez Daniel1986,

Pewnie temat się powtórzy ale mam problem ze spadajacymi obrotami. Mianowicie po odpaleniu auta, ruszeniu w trasę przy każdym hamowaniu do zera obroty spadają do 400, prawie gaśnie. 20170421_155317.wmv

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Zanies25,

Hej, do wczoraj wszystko działało. Posiadam nie orginalne radio i po wyciągnieciu kluczyka radio gasło. wczoraj nagle przestał działać centralny zamek z pilota i radio nie gaśnie, miał ktoś taki przypadek??

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez pawlix_22,

Witam ostatnimi czasami rozwalil mi sie wiatrak od wiskozy oczywiscie uszkodzilo chlodnice. Mechanicy stwierdzili ze lozysko wiskozy jest dobre i sen z oczu mi zwala myśl czemu ten wiatrak mi wywalilo jesli ktos wie bede wdzięczny

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez AdamŁ,

Witam, chciałbym opisać problem z moim audi. Otóż po odpaleniu auta na flaka (normalnie jest tylko zapłon i nie chce odpalić) ono po wciśnięciu pedału gazu nie jest w stanie wydusić z siebie więcej niż 1 tyśiąca obrotów do tego gdy ma przycisniety gaz i tyśiąc obrotów pracuje bardzo nie równo całe się telepie w odmianie do sytuacji gdzie gaz nie jest przyciskany i obroty wynoszą 800 gdzie auto chodzi równo. BĘDĘ WDŹIECZNY ZA WSZELKĄ POMOC !!!

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez dybek24,

Witam podczas jazdy opadła roleta w bagażniku i sie nie zwija. Pytanie wie ktoś czy jest opcja naprawy i jak to zrobić ?

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
  7. Dzień dobry, Posiadam Audi A6 C5 Allroad z silnikiem 4.2 - kod BAS - czyli rozrząd z tyłu na łańcuchu. Auto jeździ bezproblemowo jednak na zimnym silniku słychać przez sekundę rozrząd. Zastanawiam się nad jego wymianą. Z tego co wyczytałem, aby miało to sens należy wymienić również nastawniki oraz ich obudowy. Pierwszy warsztat we Wrocławiu wyliczył mi za całość 25 000 PLN. Kwota spora, ale nie o to chodzi - chciałbym wiedzieć czy faktycznie porządnie wymieniony rozrząd tyle kosztuje - zależy mi aby auto zrobiło drugie 250 tys km. Z drugiej strony może w tej kwocie warto wymienić silnik na inny? Np ze zwykłej A6 - 4.2 ARS…

• 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Zapadka,

Witam mam pytanie co się mogła stać jak podczas kręcenia rozrusznikiem przeskoczył pasek rozrządu ale audi nie odpaliło oczywiście audi A6 C5 2.5tdi v6 180km

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez napoleon215,

Witam zdjecie z oscyloskopu przedstawia sygnal z walu korbowego i z jednego z walkow rozrzadu.Gdzies tam wyczytałem że po przerwie w impulsach wału korbowego powinno wyjsc 14 u mnie jest 11 jakby 1 ząb na pasku.

• 1 odpowiedź
    • 850 wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.