Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C6 (2004-2011)

Forum Audi A6 C6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Nur3k,

Witam mam pytanko gdzie w trojmiescie mozna ogarnać tuning wizualny audi

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez adriankot,

Witam wszystkich. Mam problem ze światłami. Otóż w mojej audi fabrycznie zamontowane były zwykłe lampy na zwykłe żarówki. Postanowiłem je wymienić na soczewkowe (xenon). Wszystko jest ok do momentu podłączenia kostki. Kostka po małych problemach pasuje lecz piny załączające dane światło już nie. Stąd moje pytanie: czy posiada ktoś rozpiskę który przewód na kostce za jakie światło odpowiada? Chodzi mi o kostkę na 10 pinów (zwykła i xenon) pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez danfan,

Witam , jakieś 1, 5 miesiąca temu wymieniłem w swoim aucie dwumasę i całe kompletne sprzęgło . Wszystko było dobrze do jakiegoś tygodnia temu , biegi coraz ciężej zaczęły wchodzić , sprzęgło bierze przy samej podłodze . Wymieniłem pompkę sprzęgła , siłownik , nowy płyn , olej w skrzyni tez nowy i tu nasuwa się pytanie czy jest jakiś specjalny sposób na odpowietrzenie siłownika ? biegi wchodzą jak 2-3 razy nacisnę sprzęgło , podczas jazdy z przegazowaniem wchodzą z użyciem sprzęgła 2-3 razy trzeba nacisnąć . Miał ktoś podobny problem .? Ktoś może cos pomóc podpowiedzieć brak już sił na to .

• 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Damian_xx,

Mam a6c6 2.4 rozrząd na łańcuchach na tą chwilę wiem już, że na jednej głowicy napinacz uległ uszkodzeniu i przestawił się rozrząd, takie pytanie jakie jest prawdopodobieństwo czy zawory mogły się pogiąć, dadam jeszcze, że na jednym z cylindrów nie w ogóle ciśnienia kompletnie nic

• 0 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  5. witam chciałbym prosić o jakieś porady co tak stuka

• 0 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez grzegorz67_2004,

witam Kupuje A6 z USA jak i gdzie sprawdzić wyposarzenie proszę oinformację

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez piotrmalec1986,

Witam mam problem i liczę na waszą pomoc. Pacjent Audi A6 C6 2006r poj 3.0 diesel 224km automat tiptronic Na postoju jak jest rozgrzany kopci na biało - siwo. Podczas jazdy ruszania chwilę kopci a później przestaje. Gdy jest zimny nie ma takich objawów, dopiero po rozgrzaniu. Turbina po regeneracji, wyłączony egr, klapy wirowe oraz usunięty i wyłączony dpf (sprawdzone u profesjonalnego mechanika), podniesiona moc o 20%, pali się kontrolka od przepływomierza (wymieniony na oryginalny) i dalej się zapala. Wtryski sprawdzone i są teoretycznie ok. Auto pali bez problemu, moc ma, silnik pracuje równo. Może ktoś pomoże rozwiązać problem, może miał ktoś podobny przyp…

• 0 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez jarostudi,

Proszę o podpowiedź czy i w jaki sposób jest możliwa zmiana języka wyświetlacza z niemieckiego na polski?

• 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Kubulek,

Witam, posiadam limuzynę c6 a6 z roku 2004.. ostatnim czasem wymieniałem łożysko z piasta w przednim kole. Podczas demontażu wyrwałem kabel z wtyczki absu.. Po złożeniu całego osprzętu jak i również po naprawieniu kabla absu(kable włożyłem w piny metalowe oraz wpiełem je w gniazdo) nie działa do tej pory Abs. Myślałem ze jak zakręca sie koła to zadziała ale jednak nic nie zmieniło, patrzyłem na bezpieczniki absu od strony kierowcy lecz wszystkie dobre. Proponujecie coś żeby zajrzeć? Możliwe ze koronka na łożysku jest wadliwa i nie odczytuje czujnik?

• 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Damian10011991,

Witam wszystkich. Borykam się z problemem w swojej audi. Otóż problem ten dotyczy otwarcia, a dokładnie otwarcia kluczykiem. Pilot który miałem skończył żywot a więc to wtedy dowiedzialem się, ze mój centralny zamek nie reaguje na otwarcie poprzez kluczyk. Oczywiście zamykanie uzbraja alarm i cały centralny zamek ale otwieranie już nie. Gdy otwieram go mechanicznie czuje ze zamek się otwiera, oświetlenie wnętrza się zapala ale reszta drzwi pozostaje zamknięta a po wejściu do auta uzbraja się alarm jeżeli szybko nie włożę kluczyka do stacyjki. Na vcds zero błędów. Natomiast gdy w stacyjce mam drugi pilot również z uszkodzonym pilotem i auto jest na zapłonie, zamykajc drzwi…

• Like
    • 4 odpowiedzi
    • 6,7 tys. wyświetleń
  11. Rozpoczęte przez jancior,

Witam w najblizszym czasie bede miec okazje kupna a6c6 2011r. 2.7tdi na skrzyni multitronic. Przebieg 100k (tak przebieg w 100% autentyczny) chcialem zapytac czy jest sie czego bac w tym modelu oraz skrzyni multitronic? Chcialem celowac w a4b8 lub a5 ale wujek z desprzedaje wiec jest okazja

• 0 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez mareczek_rybnik,

Witam mam problem z nie równa praca silnika. Świece wymienione i cewki auto posiada lpg brc na kompie nie wypala żadnych błędów poza nie właściwą mieszanka paliwowo powietrzna. Słychać u mnie klapy na kolektorze czy to może być przyczyną? Macie jakieś pomysły.

• 0 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.