Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi TT 8J (2006-2014)

Forum TT 8J. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi TT 8J:

• 2 odpowiedzi
    • 40,4 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez sieko6,

*nie wiem czy odpowiedni dział, ale nie mogłem znaleźć pasującego* Witam wszystkich bardzo serdecznie i z całego serduszka liczę na waszą pomoc. Nie wiem jak to opisać, ale coś mi piszczy podczas jazdy, byłem u 3 mechaników i nikt nie może zlokalizować problemu. Poniżej filmik, trzeba słuchać na słuchawkach bo ten dźwięk sie nagrał dosyć cicho. https://www.youtube.com/watch?v=CAsiWnjg6M0 Z tym problemem spotykam się od około miesiąca, na początku zdarzało się dosyć sporadycznie tzn raz na parę dni przy dłuższej i ostrej jeździe po mieście, mam na myśli ciągłe przyspieszanie i hamowanie na światłach. Od paru dni zaczyna mi już coś piszczeć po 10 minutach…

• 0 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Gama silników Audi TT: Benzyna: silnik: 1.8 TFSI 160 KM (118 kW) skrzynia: 6-biegów napęd: oś przednia silnik: 2.0 TFSI 200 KM (147 kW) skrzynia: 6-biegów napęd: oś przednia silnik: 2.0 TFSI 200 KM (147 kW) skrzynia: S tronic napęd: oś przednia silnik: 2.0 TFSI 200 KM (147 kW) skrzynia: S tronic napęd: quattro silnik: 3.2 250 KM (184 kW) skrzynia: 6-biegów napęd: quattro silnik: 3.2 250 KM (184 kW) skrzynia: S tronic napęd: quattro Diesel: silnik: 2.0 TDI 170 KM (125 kW) skrzynia: 6-biegów napęd: quattro Gama silników Audi TT Roadster: Benzyna: silnik: 1.8 TFSI 160 KM (118 kW) skrzynia: 6-biegów napęd: oś przednia silnik: 2.0 TFSI 200 KM (147 kW) skrzynia: …

• 0 odpowiedzi
    • 17,8 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Bez wątpienia Audi TT RS to piękne auto, które jest powodem westchnień wielu amatorów szybkiej jazdy. Dla posiadaczy Audi TT RS, którym standardowa jednostka napędowa o mocy 335 KM nie wystarcza, znany tuner MTM przygotował pakiet tuningowy podnoszący osiągi tego małego sportowca. Za cenę 14.500 euro, firma modyfikuje seryjną wersję auta dodając swoją turbosprężarkę, modyfikując ECU oraz wstawiając nowy układ wydechowy. Dzięki powyższym modyfikacjom, Audi TT RS MTM osiąga moc 465 KM. Samochód do setki rozpędza się w 3,9 sekundy, natomiast jego prędkość maksymalna wynosi 312 km/h. Za dodatkową opłatą 9.973 euro, MTM oferuje także pakiet hamulcowy zawierający 15 calowe hamu…

• 0 odpowiedzi
    • 24,8 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez katastrophen,

Cześć Czy jest możliwość aby przedni zderzak+grill z TTRS mk2/TTRS mk3/ TTS mk3 spasował do TTS mk2 Czy jeśli chodzi o body z 2014+ to należy również modyfikować nadkola oraz modyfikować mocowania reflektorów?

• 0 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Firma Audi zaprezentowała wyścigową wersję modelu TT RS. Samochód został zbudowany dla niemieckiego zespołu Raeder Motorsport i wystąpi w dwóch testowych wyścigach na torze Nürburgring, które odbędą się 16 i 30 października. Bezkompromisowa wersja TT RS została wyposażona w znany z cywilnej wersji pięciocylindrowy silnik TFSI o pojemności 2.5 litra, rozwijający moc 340 KM. Dodatkowym atutem samochodu mają być elementy aerodynamiczne zapożyczone z Audi R8 LMS (LeMans Series). (ź) worldcarfans.com

• 2 odpowiedzi
    • 25,3 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Firma Avus Performance postanowiła przedstawić własną koncepcję modelu Audi TT RS. Według firmy fabryczna wersja Audi TT RS dysponująca mocą 340 KM jest zbyt słaba, dlatego tuner postanowił dodać do fabrycznej jednostki napędowej jeszcze 120 KM. Audi TT RS Avus Performance do setki potrzebować będzie 3,8 s, natomiast prędkość maksymalna wynosić będzie 310 km/h. Audi TT RS: 340 KM 450 Nm Audi TT RS Avus Performance: 460 KM 640 Nm Zdjęcia: (ź) avus-performance.com

• 0 odpowiedzi
    • 13,9 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez kate85,

Witajcie, poradźcie mi Panowie jaka instalacja gazowa będzie najlepsza dla silnika mojego auta? Prośba o podpowiedź z własnego doświadczenia jaka instalacja jest godna polecenia do tego modelu. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Kaśka

• Like
    • 1 odpowiedź
    • 11,4 tys. wyświetleń
  9. Notka prasowa Audi: Audi TT RS, oferowany z sześciobiegową manualną przekładnią, teraz może być zamawiany również z siedmiobiegową, dwusprzęgłową przekładnią S tronic. Zmiana biegów następuje błyskawicznie, a wydajność silnika osiąga poziom niespotykany w tej klasie samochodów. Audi TT RS Coupé zużywa średnio 8,5 l paliwa na 100 km i emituje zaledwie 197 g CO2/km. Z nową przekładnią, samochód zapewnia dynamikę, komfort i wydajność w jednym. Biegi płynnie przełączane są w ułamkach sekund, bez jakiejkolwiek utraty mocy, a wysoka wydajność jest zagwarantowana przy każdej prędkości. Kierowca może wybierać między trybem w pełni automatycznym a trybem manualnym, w którym zmi…

• 0 odpowiedzi
    • 17 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez krzysiekg65,

Audi TT-RS Cabrio od Senner'a Senner podrasował Audi TT-RS. Co z tego wyszło :?: - 430KM - 4.2s do setki - 20-calowe koła - elementy z karbonu Źródło: www.quattroholic.com

• 1 odpowiedź
    • 18,6 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.