Skocz do zawartości

Pompa1964

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna

O Pompa1964

  • Tytuł
    Nowy

Samochód

  • Model
    Audi Q7
  • Rocznik
    2007
  • Silnik
    Diesel
  • Pojemność
    3.0
  • Moc KM
    233
  • Nadwozie
    SUV

Profile Information

  • Lokalizacja
    Katowice

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Jeśli kręcisz kilka razy i odpala, a brak komunikacji to na 90% masz do wymiany czujnik położenia wałka rozrządu. Tak się właśnie objawia jego usterka. Możesz go nawet odpiąć i powinno być dokladnie tak samo. Jeśli tak będzie to wiesz co masz wymienić i po problemie. Vag łączy się ze sterownikiem a nie widzi błędów ? Czy czujnik nie łączy ze sterownikiem ?
  2. Witam kilka dni temu miałem problem z odpaleniem samochodu. Kręci nie odpala, zero błędów na zegarze. w końcu po kilku próbach odpalił, pojechalem na warsztat. Komputer pokazał czujnik położenia wału. Został wymieniony na czujnik Bosch. Po kilku dniach ten sam problem. Samochód wylądował w zakładzie elektryczna/elektronicznym. Na tą chwile wykluczyli kwestie czujnika ale nie znaleźli jeszcze przyczyny. Walczą dopiero jeden dzień więc bez paniki ale może miał ktoś taki przypadek ??? Q7 3.0 tdi 2007 rok.
  3. Witam serdecznie. nowy w rodzinie :) z Katowic. Audi Q7 S-Line 3.0 V6 TDI
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.