Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'chlodnica silnik temperatura' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Audi
    • Audi News
    • Ogólnie o Audi
    • Pochwal się swoim Audi!
    • Spoty / Zloty Audi
  • Samochody Audi
    • Audi 80 / 90
    • Audi 100
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3 / S3 / RS3
    • Audi A4 / S4 / RS4
    • Audi A5 / S5 / RS5
    • Audi A6 / S6 / RS6
    • Audi A7 / S7 / RS7
    • Audi A8 / S8
    • Audi Q2
    • Audi Q3 / RS Q3
    • Audi Q5 / SQ5
    • Audi Q7
    • Audi R8
    • Audi TT / TTS / TT RS
    • Pozostałe modele Audi
  • Handel i usługi
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Zamienię
    • Chcesz kupić Audi? - informacje, pytania, porady
    • Polecane i niepolecane warsztaty oraz sklepy
  • Inne
    • Motoryzacja
    • Skradzione samochody
    • Tuning
    • Car audio/CB radio/nawigacja
    • Na luzie
  • Klub Audi PL
    • Regulamin i Polityka prywatności
    • Przywitaj się!
    • Uwagi/opinie/sugestie
    • Partnerzy
    • Kosz

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Rocznik


Pojemność


Moc KM

Znaleziono 1 wynik

  1. witam. zmienialem napinacz łancucha na walkach rozrzadu w silniku 1.8 adr z 99r. przestawilem prawy walek o jeden zab, w efekcie auto nie mialo odpowiedniej mocy. nastepnie poprawilem swoj blad ale silnik pracuje glosniej i cyka. nie dawno przy wyprzedzaniu musialem go przeciagnac do 6tys obrotow i po przejechanych 5kilometrach zauwazylem ze wzrosla mi temp do 100stopni. nie wlacza mi sie wentylator obok wiskozy a wydaje mi sie ze powinien sie zalaczac po 90stoniach celcjusza. weze do chlodnicy sa u gory cieple a na dole zimnie. podejzewam peknieta szklanke, zawieszony termostat ( wymienialem 3 miechy temu) nie wiem co mam o tym myslec ani gdzie szukac. moze zgialem zawor ale autko nie kompci i silnik pracuje rowno na kazdy gar. wspomorzcie rada, pomyslem z gory dziekuje.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.