garniera6 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jakąś godzinę temu próbowałem odpalić samochód, wcisnąłem sprzęgło i poczułem, że sprzęgło zapadło się w podłogę! Co to może być?! Proszę o pomoc!
michał YaGODA Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Prawdopodbnie padł Ci wysprzęglik. Koszt zamiennika na Allegro waha się od 100 do około 200 zł. Niestety będziesz musiał jak najszybciej udać się do mechanika. Nie radzę jednak próbować jechać bez sprzęgła, bo nieumiejętna jazda bez niego może skończyć się uszkodzeniem skrzyni lub w najlepszym wypadku synchronizatorów. Daj znać jaka była diagnoza... Pozdrawiam
garniera6 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niestety skończyło się na tym, że musiałem wymienić sprzęgło i niestety koszty były dosyć wysokie :/ oczywiście wymieniłem na SACHSa. Mimo wszystko dzięki za pomoc... Pozdro
RadekA6 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2011 Hm . Dziwna sprawa że padło sprzęgło tak że pedał poszedł w podłogę no i że to nie wysprzęglik. No ale tak czy siak spory wydatek ale masz sprzęgło z głowy na ładne lata
labiss Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Możliwe,że to wysprzęglik. Edytowane 2 Marca 2011 przez labiss
Rekomendowane odpowiedzi