woltek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam,mam takie pytanko:Czy idzie a jak tak to jak załączyć opcje która pokazuje cyfrowo informacje typu obroty silnika. prędkość ,temp silnika itp? Wiem że w B5 ze starszą klima trzeba nacisnąć przycisk rewersu powietrza i nawiew na szybę, wtedy na wyswietlaczy z klimy ukazują sie pozycje z informacjami.Wie ktoś jak to mozna załączyć w B6? I jeżeli można to prosiłbym o rozpiskę która pozycja co wskazuje.Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam, mam takie pytanko: Czy idzie a jak tak to jak załączyć opcje która pokazuje cyfrowo informacje typu obroty silnika. prędkość ,temp silnika itp? Wiem że w B5 ze starszą klima trzeba nacisnąć przycisk rewersu powietrza i nawiew na szybę, wtedy na wyswietlaczy z klimy ukazują sie pozycje z informacjami. Wie ktoś jak to mozna załączyć w B6? I jeżeli można to prosiłbym o rozpiskę która pozycja co wskazuje. Dzięki z góry. Niestety o ile mi wiadomo B6/B7/B8 takie kombinacje i kody nie dotycza. Zawsze jednak jest VAG pozdrowienia! m@urycy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woltek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 aha, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi