adamas Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) WitamMam zamiar dołożyć moduł bluetooth do mojego auta i cieszyć się zestawem głośnomówiącym, a przede wszystkim zaoszczędzić parępunktów na koncie, w listopadzie podwyżka.Posiadam audi a w nim RNS-E, vag też się znajdzie.Na pewno potrzebuje kierownicę, moduł (ale jaki z literką p czy h? ), mikrofon. Nie wiem jeszcze jak podłączyć moduł do radia i co pozmieniać vag-iem.Może ktoś robił lub wie jak zrobić taką modyfikację i chętnie podzieli się swoją wiedzą za przysłowiowe .Z góry dziękuję za pomoc.Pzdr Edytowane 8 Lutego 2012 przez adamas
adamas Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) ELoNo i zrobiłem nawet działa Pzdr Edytowane 8 Lutego 2012 przez adamas
michał YaGODA Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 W takim razie pochwal się wszystkim jak to zrobiłeś...
adamas Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Ha dzień walki w nieogrzewanym garażuModuł z rozbitej A3 powędrował pod konsolę kierownicy po prawej stronie. Mikrofon w lampkę podsufitki. Przewody pod podsufitką, słupkiem od pasażera i i za schowkiem powędrowały do radia. Trochę lutowania przy kostce od radia, przekodowanie modułu BT do mojego auta, przekodowanie nawigacji, kodowanie grupy 17 coby na FIS-ie się wyświetlało i gotowe.Jak ktoś będzie robił takiego moda pomogę. 1
Rekomendowane odpowiedzi