adamas Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) WitamMam zamiar dołożyć moduł bluetooth do mojego auta i cieszyć się zestawem głośnomówiącym, a przede wszystkim zaoszczędzić parępunktów na koncie, w listopadzie podwyżka.Posiadam audi a w nim RNS-E, vag też się znajdzie.Na pewno potrzebuje kierownicę, moduł (ale jaki z literką p czy h? ), mikrofon. Nie wiem jeszcze jak podłączyć moduł do radia i co pozmieniać vag-iem.Może ktoś robił lub wie jak zrobić taką modyfikację i chętnie podzieli się swoją wiedzą za przysłowiowe .Z góry dziękuję za pomoc.Pzdr Edytowane 8 Lutego 2012 przez adamas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) ELoNo i zrobiłem nawet działa Pzdr Edytowane 8 Lutego 2012 przez adamas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W takim razie pochwal się wszystkim jak to zrobiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ha dzień walki w nieogrzewanym garażuModuł z rozbitej A3 powędrował pod konsolę kierownicy po prawej stronie. Mikrofon w lampkę podsufitki. Przewody pod podsufitką, słupkiem od pasażera i i za schowkiem powędrowały do radia. Trochę lutowania przy kostce od radia, przekodowanie modułu BT do mojego auta, przekodowanie nawigacji, kodowanie grupy 17 coby na FIS-ie się wyświetlało i gotowe.Jak ktoś będzie robił takiego moda pomogę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi