quazar Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 WItam,Mam problem z wymianą żarówki pozycyjnej z przodu po stronie kierowcy.Ściągnąłem obudowę alejest bardzo ciężkie dojście i nie jestem w stanie jej wyciągnąć.Czy ktoś to już robił ??Dziękuję i pozdrawiam.
cegla16 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Ktoś chyba umieszczał schemat jak wyjmować żarówki na forum:) ale zdjemij dekielek wyjmij sobie h7 zebys mial wiecej miejsca włoż reke i próbuj az dobrze nie chwycisz:) to chyba jedyny sposob:) jak ją dobrze złapiesz to potem bedziesz to robił z zamknietymi oczami:P Powodzenia;) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez cegla16
quazar Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tak na forum jest pokazane jak wymienić żarówkę kierunkowskazu oraz świateł.Tak jak mówisz wyjąłem h7 ale nie mogę się do tego dostać ( palce mam normalne:) ).Czy ją się jakoś wykręca czy na siłe wyciąga ?
cegla16 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 chwyc dobrze i delikatnie powoli pociągaj do siebie tam nie ma zatrzasków ani nic podobnego wchodzi na wcisk:) moje 1 próby tez były cieżkie wrecz tragiczne;)
Jeżu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Możesz przy tym lekko ja "obracać" przy wyciąganiu..... Pójdzie..... Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Jeżu 1
Rekomendowane odpowiedzi