bartus143 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam!!Nie wiem jak zdemontować tylne lampy w Audi a4 b6 sedan . Prosiłbym o przedstawienie krok po kroku albo jakieś schematy demontażu. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Witam!! Nie wiem jak zdemontować tylne lampy w Audi a4 b6 sedan . Prosiłbym o przedstawienie krok po kroku albo jakieś schematy demontażu. Z góry dziękuje ELo W bagażniku w obiciu błotników masz okrągłe zaślepki. Otwierasz je i masz dostęp do śruby M6, potrzebujesz klucz nasadowy 10mm, żeby je odkręcić. Jak wykręcisz śruby, zdemontujesz lampę, zewnętrzna strona lampy jest zamocowana na kołkach. Jak mój opis nie pomoże, poszukaj dobrze na forum kolega Jeżu chyba gdzieś łopatologicznie opisał procedurę demontażu tylnych lamp. Powodzenia i Pzdr Proszę tutaj masz co i jak z obrazkami http://www.auditimes...ymiana-zarowki/ Następnym razem użyj szukajki zanim rozpoczniesz nowy temat. Pzdr Edytowane 27 Grudnia 2011 przez adamas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dokładnie tak jak napisał adamas - zanim założysz nowy temat, najpierw skorzystaj z wyszukiwarki. Ten zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi