quazar Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam,Dziś byłem u diagnosty, stwierdził u mnie luzy na górnych wachaczach oraz.....Wystrzeloną tuleję belki wspomagania lewy i prawy przód.Dzwoniłem do kilku hurtowni z częściami i nikt czegoś takiego nie posiada i nie posiadał.Proszę o pomoc.Co to za część, ile kosztuje, jak wymienić.Rafał
Jeżu Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) Podjedz jeszcze raz do gościa, zejcie do kanału niech pokaże co to i gdzie. Zrób fotke i wklej. Albo niefachowo nazwał tę część albo...źle zapamiętałeś. Edytowane 20 Lutego 2012 przez Jeżu
quazar Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Znalazlem jakas książkę i budowę wspomagania starszego modelu A4. podsyłam link do zdjęcia. Na niebiesko zaznaczyłem miejsce w którym rzekomo jest ta tuleja.
quazar Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Znalazlem jakas książkę i budowę wspomagania starszego modelu A4. podsyłam link do zdjęcia. Na niebiesko zaznaczyłem miejsce w którym rzekomo jest ta tuleja. Ktoś pomoże ?
Jeżu Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Juz wiem.... Chodzi Ci o sanki lub inaczej wózek zawieszenia przedniego. Sa tam w sumie 4szt tulejek. Nr i opisy wg rysunku..... Patrz dokładnie poz.26 i 27. w razie problemów z doborem pisz.... Edytowane 4 Marca 2012 przez Jeżu 1
Rekomendowane odpowiedzi