koczo_p Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam!Zepsul mi sie najprawdopodobniej zamek w schowku od pasazera audi a4 b6.Nie wiecie jak go wyjac?czy tez trzeba rozkrecac i wyjmowac caly schowek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton000 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) :cigar:poszukaj na innych forach ,moze znajdziesz jakas odpowiedz,ja znalazlem,zlewej strony schowka jest mala dziurka,troche utrudniony dostep ale dasie to zrobic śrubka ma profil sześciokątny, czyli potrzebny kluczyk trzpieniowy sześciokątny Edytowane 28 Marca 2012 przez dalton000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom.corp Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 kolego, mi też nawalił zamek.. jest na to patent, ściągasz dekiel z boku deski( ten od strony drzwi) i tam zauważysz bolec od zamka, wystarczy go wciśnąć palcem i schowek Ci się otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi