marcin664 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam,1. czy to normalne w klimatroniku żeby sam zwiększał siłę nawiemu pomimo wyłączonej funkcji AUTO??2. gdy stoję na postoju czuję w kokpicie wibracje silnika czy to normalne czy może jakaś poduszka silnika jest do wymiany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam,nie jestem znawcą tematu ale z autopsi wiem ze nadmierne wibracje auta na postoju może powodować koło dwumasowe sprzęgła, jest to pierwszy symptom zużycia....., sprawdź czy gdy wciśniesz sprzęgło wibracja ustępuje.Jak już napisałem wyżej - nie jestem znawcą tematu, to tylko taka moja konkluzja..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin664 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 mam auto w benzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi