arturek986 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witammam taki problem zauważyłem że nie dziala mi połowa podświetlenia przełącznika świateł (lewa strona przełącznika jest podświetlona a prawa nie). Czy może ktoś mi podrzycic w jaki sposób demontuje sie przełącznik i czy można w nim wymienic sama diode od podswietlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ELoProsze bardzo http://www.auditimes.pl/topic/1203-brak-podswietlenia-wlacznika-swiatel-mijania/page__fromsearch__1PowodzeniaPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ew. jak nie chcesz się sam z tym bawić widziałem, że są oferty na allegro od ludzi, którzy regenerują przełączniki: nie tylko wymieniają diody, ale również odnawiają wytarte pokrętło.m@uryc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Znalazłem ofertę regeneracji na allegro i mam pytanie czy wiesz, które końcówki w kostce od wtyku przełącznika świateł trzeba połączyć (zmostkować), aby włączyć światła mijania przy zdemontowanym włączniku - w czasie gdy wyśle włącznik do regeneracji muszę mieć możliwość jeżdzenia samochodem z włączonymi światełami i czy wogóle można coś takiego zrobić nie robiąć spięcia w instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi