woltek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 (edytowane) Witam, mam taki problem że nie gra mi głośnik przedni od strony kierowcy, a zamiast niego gra głośnik tonów niskich który się znajduje pod przednią szybą, po diagnozie VAGiem pokazał mi taki błąd: 852 Głośnik przód obwód przerwany, co to może być? kabel jakiś po drodze przerwany? a może jest to do ustawienia właśnie VAGiem? tylko który kanał? które kodowanie? Kombinowałem troche na ślepo z nim i udało mi się puszczać głośniki tył, lewy, prawy, przód ale bez tego jednego, może coś źle robiłem. Mam radyjko chorus II Edytowane 6 Maja 2012 przez woltek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton000 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 miedzy drzwiami a slupkiem jest polaczen ie kablami ,oslo niete gumowa rurka(charmonijka) delikatnie wyciag ta gumowa oslone (ze slupka) tam jest kostka ktora odlacz zsun oslone z kabli i zobaczysz ktory kabel jest zlamany nastaw sie ze inne moga byc nadlamane,wiec lepiej miec cos do izolowania przewodow, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woltek Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Kable wyglądały na całe ale podpiołem się osobnym głośnikiem pod kostkę w tej gumce i głośnik sie odezwał, czyli kabelek uszkodzony, tak jak pisałeś, dzięki wielkie, sprawa rozwiązana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi