adamsON Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 witam, mam do wymiany tylni zderzak i podczas przegladania ebaya natrafiłem na kompletny zderzak z czujnikami parkowania (moja wersja takowych nie posiada) i teraz mam pytanie co mósiał bym zrobić żeby je podłączyć?jakiś dodatkowy moduł? z jakimi kosztami to się wiąże?pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Skoro masz do wymiany zderzak i w dobrej cenie to kupuj do tego sterownika parktronika i tyle ale zawsze możesz kupić normalny i założyć nie-oryginały (znacznie tańsze) Kup sobie taki zestaw... (nie oryginał ale działają b.dobrze) http://allegro.pl/czujniki-parkowania-markowy-6-zakresow-pikania-i3286151347.html?source=xrZrobiłem to bez ściągania zderzaka (da się) wszystko p&p Wymiary otworów mam. Bardzo fajna sprawa ( pierwszy taki zestaw założyłem w Touranie kilka dni wcześniej i jest tez OK) Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Jeżu 2
Marcellus Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) jeśli kolega ma już oryginalny hak to na 99% posiada już sterownik parktronika, wystarczy dokupić wiązkę do podłączenia i głośniczek. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez michał JAGODA# Nie cytuj posta pod postem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi