wyłupek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 mam problem z włącznikiem blokady szyb w dzrzwiach tylnych ,brak możliwości odblokowania? przycisk niechce się przełączyć.
kokojumbo Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Napisales dwa takie same tematy dostaniesz "bure" od moderatora. Jak ci sie nie chce przycisk przelaczyc to go rozbierz "cos" go blokuje, nie wiem jakiej innej odpowiedzi chcesz.
adamas Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 mam problem z włącznikiem blokady szyb w dzrzwiach tylnych ,brak możliwości odblokowania? przycisk niechce się przełączyć. ELo Napisanie dwóch tych samych tematów nie przyspieszy rozwiązania problemu. Skoro stwierdziłeś, że coś blokuje przycisk, to musisz go wymontować tak jak napisał kokojumbo. Nikt Ci tego przez internet nie zrobi.Jak nie wiesz jak się do tego przycisku dostać to zapytaj. Drugi temat usuwam. Pzdr
wyłupek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ELo Napisanie dwóch tych samych tematów nie przyspieszy rozwiązania problemu. Skoro stwierdziłeś, że coś blokuje przycisk, to musisz go wymontować tak jak napisał kokojumbo. Nikt Ci tego przez internet nie zrobi.Jak nie wiesz jak się do tego przycisku dostać to zapytaj. Drugi temat usuwam. Pzdroki sory za ten drugi post ! to powiedzcie jak się dostać do niego?
adamas Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zdejmij tapicerkę drzwi, odkręć uchwyt i masz włącznik
adamas Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Coś nosem kolega kręci.Może rysunek pomoże wprawdzie od B6demontaz tapicerki drzwi.pdf 1
wyłupek Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 super!!!!!!!!!!!! dzięki .
Rekomendowane odpowiedzi