edison22 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam.Chciałbym sie zapytac czy jestescie za tym zeby lakierowac listwy drzwi i te listwy progowe( sa ta te listwy jakby gumowe,z tworzywa sztucznego)Chciałbym je polakierowac gdyz musiałem wymienic 2 gdyz rdza zrobiła juz swoje,i teraz z jednej strony mam inne i z drugiej tez,i dlatego chciałbym je rzucic w kolor nadwozia.Jednak lakiernik odemnie z okolicy uwaza ze te listwy progowe mozna malowac a na drzwiach nie gdyz lakier bedzie odpryskiwac(a na wyglad jest to samo tworzywo) Moze Miał ktos podobny problem,czy moze je lakierował i zna sposob jak zrobic zeby lakier sie trzymał a nie odpryskiwał???Bardzo prosze o pomoc gdyz nie chce wywalac pieniedzy w błoto jak ma MI to zejsc po jakims czasie;/ Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ELo Spokojnie możesz lakierować. Jestem po takim zabiegu Dorobiłem sobie lakier w sprayu i sam przemalowałem listwy. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison22 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) a Lakier Ci sie nie łuszczy?Dawałes moze jakis podkład do tworzyw sztucznych czy moze je matowałes? Edytowane 10 Września 2013 przez adamas nie cytuj posta pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie, lakier się nie łuszczy ( na razie ).Ja kupiłem swoje matowe, więc tylko je bardziej zmatowiłem i pomalowałem Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi