Darwek24 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Witam!!! Przy zapalonym silniku dymi mi spod korka oleju, wytwarza się ciśnienie w silniku i tam gdzie jest bagnet a komputer się nie świeci, płyn z chłodnicy ok nie ubywa interkuler zapchany czy co, miał już to ktoś, co to może być ?
adamas Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) ELo Gdyby IC się zapchał, to dymiłby na czarno i nie z korka oleju, tylko z rury wydechowej, Tymczasem sprawdź odmę, prawdopodobnie ona się zapchała i stąd ten problem. Pzdr Edytowane 15 Października 2013 przez adamas 1
Jeżu Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 To normalne przy tego typu silnikach na PD .U mnie też sa opary i w wielu w któych sprawdzałem tez są (siliniki na PD). 1
adamas Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 ELo A Jeżu od razu, że to normalne, są wyjątki, ja mam taki Pzdr
Darwek24 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Jeszcze mam takie pytanko czy pod chłodnicą oleju o ile sie nie myle, tam nad nia jest filtr oleju prwada i z tej chłodnicy wystaje korek, czy tam sie cos wymienia jakis filtr tam jest ?
Jeżu Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Nie ma tam zadnego filtra.... Korek służy do spuszczenia oleju z tej chłodniczki.... Uszczelnienie na oringach..... 1
Rekomendowane odpowiedzi