mehow Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witajcie, przeglądając forum zauważyłem, że brakuje bardzo (przydatnej?) informacji dot. naszego modelu auta. Screen: Mam na myśli dodane pola o nazwie Audi/Model auta jaki obecnie posiadamy, ot co taka ciekawostka.
michał YaGODA Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zapewniam Cię mehow, że takie pole istnieje na naszym forum od samego początku Oczywiście gdyby nie istniało, na pewno byśmy je wprowadzili. Dzięki za uwagę! Pozdrawiam
mehow Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zapewniam Cię mehow, że takie pole istnieje na naszym forum od samego początku Oczywiście gdyby nie istniało, na pewno byśmy je wprowadzili. Dzięki za uwagę! PozdrawiamNiestety w panelu użytkownika nie znalazłem pola, w którym mógłbym napisać model swojego samochodu.
michał YaGODA Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Niestety w panelu użytkownika nie znalazłem pola, w którym mógłbym napisać model swojego samochodu.Pod Twoim avatarem widzę, że masz wybrane Audi A4 B5. Jeżeli chodzi Ci o coś innego to sprecyzuj swoją sugestię Pozdrawiam
mehow Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Pod Twoim avatarem widzę, że masz wybrane Audi A4 B5. Jeżeli chodzi Ci o coś innego to sprecyzuj swoją sugestię PozdrawiamJa niestety widzę tylko takie informacje: Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: Wczoraj, 01:30 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 146 Przydałoby się pole: Auto: Audi A4 B5 1.9TDI Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: Wczoraj, 01:30 Skąd: Wrocław Auto: Audi A4 B5 1.9 TDI Użytkownik nr: 146
michał YaGODA Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Problem rozwiązany - wynikał on z tego, że zaznaczona była opcja, że pole to widzieli tylko Administratorzy forum. Po raz kolejny Twoja uwaga okazała się bardzo cenna. Dzięki Michał! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi