elizabet1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam! Po wymianie sprężyn z tyłu auta i ustawieniu zbieżności, kołysze tyłem auta podczas jazdy, jaka może być tego przyczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc.anzelm Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Amortyzatory nie wylane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) nie wiem . sprawdzę w tym tygodniu i się okaże ! Edytowane 6 Stycznia 2014 przez michał JAGODA# Nie cytuj posta pod postem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 nie wiem . sprawdzę w tym tygodniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 witam ! amortyzatory sprawdzone mają po 70% zawieszenie na szarpakach ok . co dalej działać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ELo A te nowe sprężyny są na pewno ok? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabet1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 są nowe wzmacniane ! po wymontowaniu starych zmierzyłem nowe i nowe są niższe o 3 cm. 167zł. za sztuke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi