Tomasz 1972 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mam prośbę czy w moim a4 b6 2003 r 1.9 130 km. Lusterka powinny się skladac automatycznie ?przy regulator że od lusterek o 180 stopni jest kolko z jakimś piktogramem ale jest on wytarty.jeżeli ma ktoś wiedzę na ten temat będę wdzięcznyPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ELo Piktogram na godzinie 6 pokrętła regulacji lusterek, jest od ich składania. A co nie działa? Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz 1972 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 ELo Piktogram na godzinie 6 pokrętła regulacji lusterek, jest od ich składania. A co nie działa? PzdrWitamTak robilem i nie dziala Masz jakiś pomyśl co może być przyczyna ,i czy w ogóle te lusterka się skladaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) ELo Tak mam. Sprawdź przewody w harmonijce drzwi, lubią pękać. Sprawdź też kodowanie, może nie masz aktywnego składania lusterek, lub ktoś wymienił przełącznik na taki z funkcją składania. Pzdr PS Zapomniałem. Tak w ogóle to sprawdziłeś czy w lusterkach masz silniki do składania? Edytowane 30 Maja 2015 przez adamas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz 1972 Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ELo Tak mam. Sprawdź przewody w harmonijce drzwi, lubią pękać. Sprawdź też kodowanie, może nie masz aktywnego składania lusterek, lub ktoś wymienił przełącznik na taki z funkcją składania. Pzdr Nie sprawdzalem w lusterkach czy sa silniczki.A jak sprawdzic kodowanie czy trzeba podlaczyc sie vagiem ? PS Zapomniałem. Tak w ogóle to sprawdziłeś czy w lusterkach masz silniki do składania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ELo Tak sprawdzisz Vag-iem Do sprawdzenia moduł komfortu i podnośniki szyby prawej i lewej, muszą obsługiwać składane lusterka, no i oczywiście same lusterka muszą mieć funkcję elektrycznego składania.podnośnik lewej szyby 8E1 959 801 bez litery lub E, F, Gpodnośnik prawej szyby 8E1 959 802 bez litery lub E, F, G moduł komfortu 8E0 959 433 AJ,BP - podobno nie ma znaczenia jaki ale głowy uciąć nie dam. Te dwa na pewno działają, bo na takich auta robiłem. Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz 1972 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 witamczy jak sciagne wklad lusteka dam rade ocenic i zobaczyc czy jest silnik od skladania ?nie chciałbym sciagac tapicerki z drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi