soier Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam. Mam na imię Tomek zakupiłem właśnie a4 2007 1.9 tdi szukam instrukcji mmi nawigacja Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Ossowski Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieje ze wpadłem w dobre ręce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert69 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam, właśnie zauroczyło mnie A6 C6. Jestem na etapie sprawdzania nr vin, za chwilę przegląd przedzakupowy w ASO i ją kupię jeśli wszystko będzie ok. Pozdrawiam wszystkich fanów Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUNOŁ Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam własnie nabyłem A4 b7 2.0 tdi. Jestem z Szczecina. Mam nadzieje ze sie przyjme na tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.fejsik Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów,od wczoraj jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 B7 1,9 TDI.Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Cochła Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 WitamSławekNowy nabytek Audi A6 2.5 TDI C5 z 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awdi Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Witam,tych co jeżdżą Audi,mam na imię Jan,kupiłem A4B7 ropniak,myślę że pomożecie w razie problemów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumario Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Hejka!Jeżdżę Audi A4 B7 i pilnie potrzebuję "Instrukcję ogsługi" do tego modelu.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackcommander Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Czołem, Jestem z okolic Krakowa, jeżdzę Audi A4 Avant z 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Hałaj Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Yo.Bartek z okolicy Rzeszowa.Od tygodnia Audi A4 B6 1.8T.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemirek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witamod kwietnia jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 B7 1,9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovario Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czesc, nazywam się Mirek, mieszkam w Anglii.Jeżdzę Toyotą Avensis, w planach jest Audi A6pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danekk7 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam, od roku jeżdzę kochaną zieloną A4. Ma czasem swoje kaprysy ale i tak jest kochana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ant3kk Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam,Nazywam się Bogumił i mieszkam w Holandii. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.8T z 2003.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzykaw Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam wszystkich. Krzykaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sketmen Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Witam was w piatek nabyłem wspaniała a6 c5 i mam nadzieje ze mi posłuzy na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajka89 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 witam jestem Romek jezdziłem audi a3 a teraz od niedawna jeżdzę audi a4b6 combi 130km super furka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkot Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Cześć !Mam na imię Rafał - od niespełna miesiąca jestem właścicielem A3 8p w dość skromnej wersji ( z silnikiem 1.6 ), za to z polskiego salonu.Forum na pewno ma potencjał i dlatego podjąłem decyzję o rejestracji Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosakosakosa Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam miłośników OOOOA4 B6 '03 AVANT 1.9 tdi 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaudamea Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Cześć Wszystkim!Jestem właścielem Audi A6 C5 2.8 od niedawna. Mam nadzieję, dzięki temu forum dowiem się o tym aucie znacznie więcej niż wiem obecnie.Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkowal007 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Sims!Nazywam się Paweł i wszedłem niedawno w posiadanie A3 8P S-Line 2.0, 140 KM, automat DSG. Maszyna po przekładce zderzaków na S3 Do napisania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejoo85 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 witam. wlasnie z zona zakupilismy piekne audi a 4 avant z 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audidtr Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audidtr Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 witamPosiadam audi A6 C5 2,5 TDI sedan, z którego jestem zadowolony i nie zamierzam zmieniać na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stacho Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 WitamJestem posiadaczem pięknego audi A4 B7 z 2004 roku. jestem z województwa lubelskiego , pozdrawiam wszystkich użytkowników marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi