Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich tu obecnych miłośników Audi.Mieszkam w Otwocku pod Warszawą -moje zainteresowania to fortepiany,kajaki,motocykle,wędkarstwo i"mocna muza".Moje Audi to sprzęt z 1993 roku z silnikiem 90 konnym  1.9 TDI.

Opublikowano

Witam, posiadam Audi Q3 2.0 TFSI  211KM i poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim. 

Opublikowano

Witam, mam na imię Karol. Jestem posiadaczem Audi Q7. Nigdy wcześniej nie jeździłem Audi dlatego z chęcią dołączyłem się do forum by móc czegoś więcej się o tej marce dowiedzieć. Pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Witam. Nazywam się Andrzej jestem z województwa Kuj-Pom

Edytowane przez endriux5
Opublikowano

Dobry, co tam kto ma, dzień, wieczór :)

Jeszcze nie mam, ale się przymierzam :)

PozDRawiam

Opublikowano

Witam wszystkich Audifanow :D 

Śmigam a4 b6 2004r dieselek

Jestem z opolskiego i mam nadzieje ze jak będe miał problem forum mi pomoże :)

Opublikowano

Witam

Nazywam się Łukasz, mieszkam w Elblągu. Od 2,5 roku śmigam Audi A4B6 3.0 benzynka, a wczoraj nabyłem S8 D2 4.2 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Jestem z z okolicy Katowic i obecnie posiadam audi a3 8l z 1998r z silnikiem 1.6. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam , Audi A3 8P hatchback rok 2006 moje pierwsze Audi - wrażenie robi na razie świetne

Opublikowano

Witam serdecznie, jeżdżę Audi Q5 z 2008 roku.

Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich serdecznie. Cieszę się, że dołączyłem do Waszego grona. pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem Piotrek i mieszkam w Krakowie. Jestem posiadaczem dwóch samochodów z silnikami benzynowymi golfa 3  2.0 gt i od niedawna audi a4 b7 2.0 Avant.

Opublikowano

Cześć, nazywam się Maciek.

Właśnie stałem się posiadaczem Audi A6 C5 quattro.

Silnik 1.8T 180km.

Pozdr.