LostoV Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam. Od 8 lat jeżdżę A4 B5 Kombi automat... 1,9 TDI nie ma lepszego auta chyba od tego nieśmiertelnego silnika (110) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1520 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam Serdecznie jestem Mateusz. Od półtora roku śmigam sobie moim Audi Q5. Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barosz22 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam, mam na imie Adam, jezdze Audi A4B6 Avant 1.9TDI 130km. Wojewódzctwo Kujawsko-Pomorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomxx Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam, pozdrawiam wszystkich od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a3 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirosław micek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam. Jestem Mirek jeżdżę audi q3 2.0 tdi poszukuje instrukcji obsługi po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david076 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 9-4-2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: siema jestem dave jezdze audi a7 3.0 tdi quattro s-line pozdrawiam wszystkich fanów audi z forum Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez david076 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikhael Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam, Jestem Michał, jeżdżę Audi Q3 2.0 TDI. Jestem z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Pozdrawiam z trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam olszak Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 witam forumowiczów, od dzisiaj jestem posiadaczem audi q5 pozdrawiam wszystkich adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogus53 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników Klubu Audi. Od kilku tygodni jestem posiadaczem Q7 rocznik 2006. Silnik TDI 3,0. Myślę, że znajdę tu wiele cennych porad odnośnie eksploatacji tego samochodu. Edytowane 1 Maja 2017 przez Bogus53 błędy w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Furgał Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam i pozdrawiam wszystkich! Mam Audi A3 8P 1,6 TDI z 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisu07 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witam nazywam sie Artur Od miesiaca jezdze audi a6c7 avant 2.0tdi Aktualnie przebywam w de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartoonick Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć. Cieszę się, że mogłem dołączyć do zacnego grona posiadaczy "czterech kółek" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loraK Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć mam na imię Karol od trzech lat mam Audi a4 a od 2 miesięcy Audi Q7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogryzek Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam. Nazywam się Adrian Obecnie jeżdżę Audi A4 B5 1.9TDI z 1996r. Ale planuje zmianę na coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz272 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Tomek, jestem z woj. lubelskiego, od kilku dni jestem właścicielem Audi A4 b6 1.9 TDI AVF z 2004r. w nadwoziowej wersji sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhesus Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam. Jestem Emil. Po wielu namowach znajomych zakupiłem Audi A4 B6. Mam nadzieję, że się nie rozczaruje:) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksavier46 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam wszystkich, nazywam się Krystian i aktualnie posiadam samochód Audi a3 z 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucar7 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam Jestem z Dolnego Śląska . Audi a4 b6 avant 1.9pd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino76 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam.Nazywam się Daniel.Jestem z Rzeszowa.Od prawie 2 latek jestem posiadaczem A6C5 z silnikiem 1.9 AJM. Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam.Nazywam się Daniel.Jestem z Rzeszowa.Od prawie 2 latek jestem posiadaczem A6C5 z silnikiem 1.9 AJM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutabatcz Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Cześć! nazywam się Karol. Jestem z Tczewa. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4B6 Avant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deber Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witajcie, właściciel a3 Limo. Tylko wy chyba posiadacie instrukcje pl w pdf do tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek510 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Cześć jestem Michał z Bieszczad Jeżdżę A4 B6 1.8T sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
APrzybys Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 witam, witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi