tornate Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dariusz i Irena. Witamy wszystkich. Staliśmy się posiadaczami A4 B6 Avant 1.8T. Na forum trafiliśmy głównie przez zainteresowanie wsparciem technicznym marki. Miło do was dołączyć. Pozdrawiamy. \ oooo / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokitUS Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzień dobry. Mam na imię Piotr, niedawno kupiłem A4 B7 z silnikiem BRB. Jak na razie jestem zadowolony, no może poza DPF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar!o Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam. Mario. Jeżdżę A3 od 4 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartektoblender Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam jestem Bartek. Od roku jeżdżę Audi A3 rocznik 96. Dieselek 1.9 90KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubys Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam, Sebastian, od wczoraj dumny posiadacz Audi A5 3.0tdi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desper Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Cześć. Wita się świeżo upieczony posiadacz A4 B6 1.8T w Avancie. Aktualnie mieszkam w Siedlcach. To moje pierwsze audi i dziś pierwszego dnia po zakupie i przejechaniu 500km wiem, że to dobry kierunek bo od dawna marzył mi się B6. Mam wersję raczej taką "bieda edyszyn" ale jak finanse pozwolą będę szukał lepiej wyposażonej z jedynym słusznym napędem Pozdrawiam ps. Kurcze te auta na prawdę coś w sobie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZColinn Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam, nazywam się Marcin, jeżdżę Audi A4, jestem z Głogowa Małopolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soloman Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam Jestem Marcin i zakupiłem parę miesięcy temu a3 8p i przyszedłem na forum żeby zaczerpnąć informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregp2 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam kolegów zakochanych w Audi - mam na imię Grzegorz i na co dzień jeżdżę Q7 - mam nadzieje że poznam kilka tajników związanych z ta marką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwynbleidd2507 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witam.Mam na imię Kamil zaczynam przygodę z Audi A4 B6 mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas1663 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam Mam na imię Zygmunt Od 2 lat jestem posiadaczem Audi Q7 4.2 TDI Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekBan1211 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Cześć Panowie i Panie, Mam na imię Dariusz, jestem z Warszawy. Planuje zakup Audi A3 8V Sportback. Mam nadzieje ze uda mi się tu znaleźć odpowiedzi na wszystkie moje pytania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana10 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów:) Mam na imie Żaneta Jestem z okolic Nowego Sącza Dostałam w prezencie od chłopaka audi 80 coupe z 95 r.i powiem szczerze ze od pierwszego momentu zakochałam sie w tym ponadczasowym samochodzie. Mamy w zamiarze nieco go zmodyfikować pod kątem silnika ale o tym napiszę w innym temacie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala77 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam. Właśnie kupiłem mój pierwszy audik: A4 B7 2.0 ALT. Zobaczymy jak to będzie śmigało. Moje wrażenia napiszę, jak zrobię deko kilometrów, bo bez zrobienia rozrządu ... to ja się boję Niepokój budził łańcuch rozrządu, ale ponoć jak nic nie szwankuje, to się go nie wymienia. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel105 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Witam Was !!! Mam na imię Daniel, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI 90KM 1999r. Jestem wielkim miłośnikiem aut z czterema zerami na masce, swoje audi mam w zamiarze doprowadzić do stanu jak najbliższego opuszczenia wrót fabryki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurusdm Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Hej, jestem Wojtek, mieszkam w pomorskim. Jeżdżę Q7 4.2 TDI (341KM), 2014 rok i A6 C7 3.0 TDI (272KM), 2016 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Witam jestem Grzegorz jeżdżę q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janmnaf Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Siema. Audi A8 D2 . Nowy nabywca. Potrzebuję tylko instrukcję obsługi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Hejka witam wszystkich klubowiczow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna_Alicja Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam , posiadaczka Audi Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malymk45 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam szanownych kolegów ! Jestem miłośnikiem Audi ,obecnie jest to A6 C7 Avant . Lubię dzielić się wiedzą , ale że wszystkiego nie wiem i nie umiem to będę korzystał a wiedzy kolegów . Pozdrawiam wszystkich Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq0 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam. Jestem nowym użytkownikiem audi Q1. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg_ski Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Nazywam się Grzesiek, pochodzę z Augustowa w woj. podlaskim, obecnie mieszkam za naszą zachodnią granicą. od 10 lat jestem szczęśliwym posiadaczem srebrnej A4 B6 1.9TDI AWX 130 koni z 2001 roku Pozdrawiam wszystkich miłośników czterech pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiubifarm Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam Jestem z Podkarpacia. Jeżdżę Q7 3.0 TFSI z 2017 roku. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1589 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi