btqwow Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Witam posiadam audi a3 8l 1.6 od dnia dzisiejszego i mam nadzieje ze dowiem się wiele cennych rzeczy na jego temat na tym forum Pozdrawiam Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prgm Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Cześć, Jestem Prgm. Wczoraj kupiłem 14-letnie Audi A4. Poprzedni właściciel (i zarazem pierwszy właściciel) był totalnym pedantem i od salonu do teraz utrzymał autko w nienagannym stanie - bardzo mnie to cieszy Mam nadzieję w tym miejscu dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego samochodu, bo nigdy czymś takim nie jeździłem Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryyyk Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wita Patryk Aktualnie jeżdżę accordem, lecz już wiem jaki będzie jego następca a6 c6 3.0 tdi rejestrację się by poznać lepiej ta markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy12 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Siemanko .Mam na imie Darek. Moje autko to czarna strzala AudiA4 B7 2007 Kombi. Obecnie mieszkam poza granicami naszego Państwa. Mam nadzieje,ze dowiem sie tu wielu ciekawych rzeczy na temat swojego samochodu, Pozdro dla Wszystkich forumowiczow oraz administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globi1976 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Witam! Jestem uzytkownikiem A5. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jemsi Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Witam. Jestem świeżym właścicielem audi Q7 z 2006 roku. Mieszkam w woj. łódzkim. Mam nadzieję ze forum będzie prężnie sie rozwijało a ludzie którzy sie rejestrują będą pomocni dla kolegów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachoo Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Hej, Audi A8L long business Pozdrawiam i dzięki za dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrex Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam Na razie Volvo S60 ale będzie A6C7 lub A7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek120 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam, mam na imię Włodek, jeżdżę citroenem C5 do chwili na którą czekam i zacznę jeździć audi Q7. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrz_m Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam. Jestem z Łodzi i jeżdżę już 4 egzemplarzem audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayner Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Siemano. Jestem Adam Jeżdżę Audi A3 8P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemeo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam, nazywam się Bartek. Jeżdżę Audi A4 b6 w Quattro. Jestem zadowolonym posiadaczem tego auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
517233444 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam forumowiczów Jestem posiadaczem a5 2012 2.0 tdi s line Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jae Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jae witam przesiadłem się z Tucsona do Audi miała być Rav4 a jest Audi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACOPRACO Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Na imie Jacek, jezdze audi a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aloa Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam! Z tej strony Artur, moje autko to Audi B8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przymuł Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cześć, jeżdżę A4 i TT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielus89 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam jestem Piotrek mieszkam w Katowicach Jestem w posiadaniu Audi A4 B5 1.9 90KM 1995, autko okazało się sporym wyzwaniem jednak do tej pory poradziłem sobie z wieloma problemami. Są również i takie które sprowadzaja mnie tutaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAX Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam. Kupiłem właśnie A8 4,2 w niemczech, 2015r i brakuje mi polskiej instrukcji obsługi. Wcześniej nigdy nie jeździłem Audi i chcę poznać obsługę wszystkich systemów zwłaszcza bezpieczeństwa, Będę wdzięczny za pomoc w uzyskaniu instrukcji w PDF. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasmil Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam wszystkich użytkowników. Jestem posiadaczem A4B5 Avant 1.8 T Quatro z 1999 r . Jest to moje pierwsze AUDI ale myślę że coś zaiskrzyło między nami dlatego liczę na Waszą pomoc w utrzymaniu tego auta w dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Replay Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam. Mam na imię Grzesiek. Od 7 lat jeżdżę Audi. Aktualnie posiadam Audi A6 2.4 z multitronikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fejk Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam,jestem Mateusz.Posiadam audi a4 b6 2.0 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek1984 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam jeżdżę Audi A4 170PS, sedan Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbrejnak Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Cześć, mam na imię Paweł. Jeżdżę Audi A3, diesel a automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tchwila Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi