Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem Kamil i jestem od nie dawna posiadaczem A4 B6 1.8t BEX Avant S-line Exteriour z 2004r

Niestety nie Quattro hehe

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam !!!!!!! Nawywam się Tomasz , mieszkam w Łodzi jestem świeżym posiadaczem Q5  .Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów 

Opublikowano

WITAM

MAM NA IMIĘ MARCIN, JEŻDZĘ AUDI A4 B7 AVANT. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Opublikowano

Przemo  AUDI Q5 . WLKP>   Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc,

jestem z Olkusza. Obecnie jezdze golfem mk5, ale jestem tutaj, bo szukam audi i mam do Was pytania. Licze, ze pomozecie.

Opublikowano

Witam.

Grzesiek z Opola, szczęśliwy posiadacz Q5 2.0 TDI :) pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszyskich

Opublikowano

Cześć,

Witam wszystkich. Od kilku lat jeżdzę A4.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów Klubu Audi

Na co dzień jeżdżę Audi A6 z 2007 roku w Dieslu. Jestem bardzo z tego samochodu zadowolony.

Miło mi jest dołączyć do grona klubowiczów Audi.

Pozdrawiam

Opublikowano

WItam,

Michal, Wielka Brytania, jezdze A8 D4 3.0 TDI Sport Exec 2013.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imię Jurek, moim bawidełkiem jest 80 b4 a od niedawna q5.Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam

Mam na imię Waldek i jestem z Gdyni.

Jeżdżę Audi Q7 3.0 TDI

Pracuje na statkach,teraz na Morzu Polnocnym.

pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam.

Adrian, Kielce, od dziś właściciel Audi A4 B6 ;)

Opublikowano

Witam, mam na imię Wojtek , od 4 lat hulam A6 3.2 fsi zagazowaną i aktualnie przesiadam się na Q7 3.0 tfsi. Pozdrawiam wszystkich miłośników 4 kółeczek

Opublikowano

Hej wlasnie przywiozlem a8 2010 z niemiec , przedtem 3 lata jezdzilem a8 z 2005 roku ;)

pozdro !!!

Opublikowano
Dnia ‎2009‎-‎04‎-‎09 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam właśnie dziś kupiłem Audi Q7 i ma nadzieję, że zarówno Q7 jak i Klub Audi PL spełni  moje oczekiwania . Ja ze swojej strony deklaruję aktywność, pomoc i oczywiście  zaangażowanie. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów, miło mi przestąpić do waszego grona.

Bejwal 

Opublikowano

Siema, wlaśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem kolejnego audi. Wspomnienia... od B3, C5, C6 porana C7 :))

Pozdrawiam 

Robert 

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam tu Piotr  od 4 miesiecy posiadam audi A5 2011r. obecnie przebywam  w polsce pozdrawiam wszystkich posiadaczy audi.

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Kuba

Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8V 1.2 TFSI 

Mam nadzieję, że pomożecie mi w niektórych sprawach 

Pozdro :D

Edytowane przez xwiecior

Opublikowano

Witam,

Jestem Grzegorz

posiadam Audi a4 B7 Avant 1.9

pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam.

Audi Q7, 3.0 2008r.

Pozdrawiam, Konrad

Opublikowano

Witam,

Jestem z Kielc zajmuję się elektroniką i od niedawna posiadam A6 C7 3.0 TDI quattro 180 kw.

Witam wszystkich gorąco....

Opublikowano

Witam

Miło mi znaleźć się w gronie szczęśliwych użytkowników pojazdów marki Audi. Jeżeli wszyscy posiadacze tej marki są tak zadowoleni jak ja, to znaczy, że jest to grono ludzi szczęśliwych. Pozdrawiam Marek

Opublikowano

Witam wszystkich:) w kobcu jestem posiadaczem q7 I 4.2 FSI macie jakies uwagi do tego potwora?

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam. Adam Śląsk. Audi A6 C7