Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim!

Jestem Pawel, dumny wlasciciel Audi A6 C7 avant 3.0 tdi. Pozdrawiam wszystkich aktywnych graczy ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam nazywam się Tomek

Mam audi q7 od pół roku

Myślę, że znajdę tutaj dużo ciekaw opinii i porad na temat mojego samochodu.

Serdecznie witam wszystkich użytkowników

Edytowane przez tbabiarz
Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...
Witam ! od  21019r. jestem właścicielem  audi q3 z 2016r model 2017 2.0TFSI z Canady
Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Magda, pochodzę z lubuskiego.

Jeżdżę audi A3 2000 r. 1,9TDI

Jestem bardzo zadowolona, bo choć to stare auto to ma super przyspieszenie. 

Obecnie mam problem, bo nie mogę nigdzie znaleźć licznika o nr kat. 8L0920931E ( objechałam kilka punktów z używanymi częściami i nie ma, a i na allegro brak.

Ktoś pomoże? 

Gdzie szukać?

Z gòry serdecznie dziękuję

Opublikowano

Witam mam na imię Stasiek, pochodzę z Miastka woj. Pomorskie.

80 1.9E - było

A4 B5 2.8 quattro - było

S6 C5 avant - obecnie

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów. Mam na imię Karol. Kupiłem w zeszłym tygodniu trzecie już z rzędu Audi. Pierwsze było 2001 kombi z silnikiem 1,9 TDI. Drugie 2006 2,0 TDI obydwa w " manualu" Nie było żadnych problemów. Teraz kupiłem Q3 2014 automat. Jeśli mogę prosić o opinie na temat tego auta dziękuję.

Opublikowano

Dzień dobry Wszystkim,

Jestem pasjonatem motoryzacji i motosportu od zawsze... Posiadałem różne pojazdy aktualnie Audi A4 cabrio 2.0 TDI. 2008 rok.

Pozdrawiam serdecznie

Johnny

Opublikowano

Witam niewitanych..

Mam na ime  Darek....Jeszcze śmigam Golfem V 1.9 TDI lecz niebawem przesiadam się na  A3 8V Sportback..

Pozdro...

Opublikowano

Witam  wszystkich milosnikow marki AUDI. Jestem uzytkownikem AUDI 3,0 TDI Avant QUATTRO 2005r. Pozdrawiam wszystkich.:)