Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Jestem szczęśliwym posiadaczem 7 letniego Audi A5 cabrio. I jako fan tej marki chętnie dowiem się czegoś ciekawego o moim aucie lub podzielę się swoją wiedzą dla chętnych....

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, 

Cezary z Płocka latam A6 C7 2.0 TDI ULTRA190KM.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć jestem Piotr i pociskam Audi A4 B9 2.0 TFSI 327km i 452 momentu w atomacie w quattro z 2018r pozdrawiam wszytkich:siema:

Opublikowano

Witam

Marką Audi jeżdżę już od dwunastu lat, obecnie mam Q5 2013r 

Opublikowano

Witam. Nazywam się Piotrek. Właśnie stałem się posiadaczem Audi A6 C7 Avant i chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń do tyczących tego auta. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam!

Jestem posiadaczem Audi Q5 (2014) 2.0 TDI z województwa mazowieckiego

Opublikowano

Cześć,

Jestem Bartek, jak na razie Golf IV, przymierzam się do zakupu Audi A3 8p. :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5.

Opublikowano

Witam - tu Intek z Białegostoku. Audi A6 C7 S-line 3.0 TDI 245 KM, Quattro, 2012r. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich Audi maniaków 

Przez 13 jeździłem A6 C5 2,5 tdi BDH silnik B po poprawkach z 2004r. i tera przesiadłem się na A6 C7 z 2012 3,0 tdi 

Pozdrawiam i mam nadzieję dowiedzieć się od Was czegoś więcej o nowym nabytku :) 

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam na imię Marcin 

Jeżdżę audi a4 b7 2.0 TDI BRD 2007r.

Jestem  z okolic Piły woj. WLKP 

Opublikowano

Dzień dobry,

zaczęło się od A6 C6 parę lat temu, a teraz po trzyletniej przerwie powrót do marki - Q5 II.

POzdrawiam!

Opublikowano

Dzien dobry,

Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem Audi TT 8n z 1999. Tymczasowo mieszkam w Debicy w czasie obecnego kryzysu wspieramy sie nawzajem z rodzicami. 

Bardzo wdzieczny bylbym gdyby ktos mogl sie podzielic ze mna instrukcja obslugi do tego modelu.

Pozdrawiam

Patryk