Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam mam na imię TOMEK od tygodnia jestem właścicielem audi q5.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć mam  na imie Paweł własnie kupuje audi q5 sline 2011r 2,0tdi

Opublikowano

Witam.

Maciej, siostra kupiła audi i teraz obowiązek ogarniania auta od strony technicznej spadł na mnie. Oby forum było zawsze pomocne!

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Mateusz. Posiadam Audi Q7 4L 3.6 fsi i głównie o tym samochodzie będę pisał na tym forum. Pozdrawiam.

Opublikowano

witam wszystkich nazywam się Andrzej,mieszkam w Lubawce w woj.dolnośląskim własnie zostałem właścicielem a6 c7 2.0 litra z 2016 roku,pozdrawiam wszystkich serdecznie

Opublikowano

Cześć.

Nazywam się Paweł od trzech lat śmigam A4B5 2000 1,8T. 

zadowolony jak diabli

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem adui a6 c7 z 2011r

Opublikowano

A6 c7 177 2.0tdi kombi

Opublikowano

Witam, mam na imię Marcin i od soboty jestem posiadaczem Audi A6 C6 z 2011 r. silnik 2.0 TDI CR 170 KM. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od miesiąca latam Audi q7 4L 3.0 tdi. 2007r.  Wcześniej były same bmki 7 ale jak widać przyszedł czas na coś większego ze stajni Audi.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam.

Od kilku godzin jestem szczęśliwy z posiadania A5 Quattro coupe 252KM, 2019 r. Przesiadka z BMW X1.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Opublikowano

Cześć. Mam na imię Rafał. W marcu odbiorę swoje Audi Q5

Opublikowano

Witam nazywam sie sebastian i od nie całego roku posiadam audi a3 8p

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników jestem Piotr właśnie zakupiłem Audi Q5 z 2014 r pozdrawiam 

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników jestem Robert właśnie zakupiłem Audi A5 z 2011 r.  pozdrawiam 

Opublikowano

Siema 

Tu kuba mam Audi a3 8l 100km, jeśli znajdzie się ktoś to by mi podpowiedział to zapraszam do dyskusji a mianowicie 

Chcem zrobić tuning na 200km napewno jakieś wtryski, większe turbo, tylko jakie ma ktoś pomyśl albo ma takie auto 

Opublikowano

Witam

Mam na imię Rafał i  stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b7

Opublikowano

Witam, nazywam się Tomasz i jestem szczęśliwym posiadaczem audi q5 2.0 tdi

Opublikowano

Cześć , jestem z małopolski posiadam Audi A3 quattro 2.0 TDI 8V z  2014 r ,proszę szanownych forumowiczów o wyrozumiałość dla młodego posiadacza

Opublikowano

Hejka, jestem Maniek, jeżdżę Audi 80, pozdrawiam i zycze milego wieczorku

Opublikowano

Witam wszystkich grupowiczów. 

Opublikowano

Witam mam na imię Piotrek

Od 1,5 roku jeżdżę Audi A6C5 Avant benzyna

Mieszkam niedaleko ZS

Pozdarwiam

Opublikowano

Halko,

Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 B8 2.0 TDI co dużo mówić piękna sprawa zainwestować w marek. 

Opublikowano

Drodzy użytkownicy forum. Miło Was poznać