Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Wiktor z tej strony. Obecnie powożę A6 C6 2008 od 5 lat. Przyszła pora na zmianę i szukam info o Q7 I poliftowej, może tutaj co znajdę. 

Pozdr

Opublikowano

Witam serdecznie :D Mam na imię August, i jestem właścicielem audi a2 8p 2 TDI (2005). Jestem tu aby uzyskać waszej poszanowanej pomocy w zidentyfikowaniu usterki :P 

Opublikowano

Witam. Tu Tolek - jestem wielkim fanem audii. Obecnie posiadam S8 D2 po lifcie, 4.2 benz/gaz. To moje ósme audi w ogóle, a trzecie z tym silnikiem (pierwsze w wersji S). Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń i sam chętnie się podzielę swoimi.

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Jestem Radek, nie mam zbyt dużego doświadczenia w motoryzacji. Przymierzam się do zakupu A5. 
Pozdrawiam

Opublikowano

Witam  wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem audi a6c7 i juz sie zakochalem w niej ;)Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Planuje zakup auta Audi Q5  8R z stąd moja obecność na forum.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, posiadam Q7 4L 3.0tdi i chetnie podzielę sie z wami informacjami dobrymi i złymi z użytkowania tego wozu.

Opublikowano

Cześć, cieszę się z tego, że mogę dołączyć do Was, użytkowników, posiadaczy, pasjonatów motoryzacji. Jeżeli tu znaleźliśmy się to najczęściej poszukujemy pomocy, chcemy się podzielić swoimi doświadczeniami lub po prostu chcemy miło spędzić czas ;)Mam nadzieję na fajne relacje i wspólne sukcesy w rozwiązywaniu problemów z naszymi czterema kółkami. Pozdrawiam Krzych

Opublikowano

Siema stej strony BIGI , Jeżdżę aktualnie audi a8 d3 4.2Tdi ,lubie mechanikę i przeróbki w aucie . Pozdrawiam wszystkich...

Opublikowano

Witam wszystkich, od wielu lat jeżdżę samochodami koncernu VW. Aktualnie posiadam Q5 z 2018 roku. Pozdrawiam,

Przemek

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie.

Mam na imię Piotr. Niedawno kupiłem leciwego już co prawda, ale jeszcze na chodzie Audi Q5. Ponieważ mam dwójkę dzieci szukałem z żoną coś odpowiednio większego. Ten model Audi spełnia nasze oczekiwania. Jak na razie jest wszystko porządku, więc myślę, że mogę auto polecić.

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez piotrcar82
Opublikowano

Witam, i pozdrawiam wszystkich. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem Audi Q7 3,6 FSI.

Opublikowano

Witam, tu Andrzej od 2 lat jeżdżę audi a6 c6 sedan 2.0 tdi 2006 r. Mam problem z lokalizacja odpływów szyberdachu, dokładnie z ich zakończeniami. Są niedrożne. Chciałbym je wyczyści, bo zalewa mi wnętrze. Proszę o pomoc.