Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem szczęśliwą posiadaczką A6. Moje "maleństwo" to 2.0 Tdi 140KM Combi. ps moje motto: "Raz audi zawsze audi":D

Opublikowano

cześć ,dziękuję  za przyjecie  do grupy ,posiadam A6C7 które  ma  kilka  bolączek "fabrycznych" i szukam na nie  lekarstw 

dziękuję  za pomoc

Opublikowano

Cześć wszystkim, już niedługo stanę się posiadaczem A7 2012. Cieszę się, że jest to forum, gdzie będę mógł zasięgnąć trochę wiedzy o tym aucie.

Opublikowano

Witam. Po Ojcu w spadku dostałem Audi A6 z 1999 roku z silnikiem 1781 benzyna i 110kW . mam nadzieje ż w razie czego znajdę tu pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

Siema. Jestem Andrzej, jestem z Pomorza. Jeżdżę Q7 fl 3,0 tdi. Chętnie skorzystam z waszych uwag. 

Pozdro

Opublikowano

Witam serdecznie :D jestem z Małopolski, mam na imię Rafał i jeżdżę A3 1.8t z 2009r. ;)

Opublikowano

Witam,mam na imię Radek. Za kilka dni zmieniam z a4b6 na a6c6 także czas na zmianę forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam na imię Marek, obecnie jeszcze A4B5 1.9Tdi ale już niedługo A6C5 Avant 

Opublikowano

Witam, jeżdżę audi a4 b5 1.9 tdi 1998r.

Jestem tu bo mam problem z samochodem :c

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Jestem Edward,witam wszystkich serdecznie.

Opublikowano

Siemka. Jestem Przemek i niedawno zakupiłem pierwszą Audiczkę w historii moich samochodów A3 8P Sportback 1.6 102KM