Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, jestem Krzysiek, pochodzę z woj. zachodniopomorskiego. Aktualnie jestem w posiadaniu vw touareg 3.0 tdi i planuje wrócić do audi. Szukam intensywnie audi q7 po lifcie. Mam nadzieję, że w niedługim czasie znajdę swoją perełkę :)

Opublikowano

witam wszystkich. Nazywam się D.Viktor
widzę że każdy piszę jaką Audi posiada :) na danym etapie nie mam 
planuje zakup A6 C7 avant

jestem fanem Audi 

dziękuję za możliwość być w tym klubie 

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Grzegorz. Od niedawna posiadam Audi Q5 2.0 TFSI. Obecnie przebywam za granicą.

Opublikowano

Witam nazywam sie Tomek

Wlasnie kupilam Audi A6 C7 Avant sline 3.0 TDI 272PS 2018rok.

Obecnie Przebywam za granica

Pozdrawiam Serdecznie

Opublikowano

Witajcie, mam na imie Grzegorz i od 8 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6c5 2.4quattro. Z forum audi wyciągnąłem już wiele pożytecznych wskazówek,czas by  podzielić się też swoją wiedza z innymi. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam 

Od roku jestem posiadaczem AUDI A6 C7 3,0 TDI   2011 

Pozdrawiam 

Rafał

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Jestem Sebastian. Planuję kupić nowe Q7 7 osobowe

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich fanów Audi od 14 lat jestem fanem audi była A6c5, A4b6,A6c6 A4b8 obecnie Q5 3.0 quattro 2x S-line 2011r.DsWK-icMm3sR6EooiYeihFBkuaWPpx5Mj6t5KPUk

Opublikowano

Witam. Jacek. Jeżdżę Q7 4M, wcześniej głównie MB, dawno dawno temu Audi 80.

Opublikowano

Witam Klubowiczów! 

Dziękuję za przyjęcie do grupy. Od 8 lat A4 Allroad 3.0, teraz przesiadka na A6 Allroad 3.0 C7

Opublikowano

Gumol z Poznania wita wszystkich pasjonatów czterech kółek. Aktualnie użytkuję A4 avant 2003 1.8T, moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie auto tej marki B)

Opublikowano

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam jestem Łukasz pochodzę z zachodniopomorskiego nie dawno stalem się posiadaczem Audi A6 C6 z 2007 roku z 3.0 litrowym silnikiem quattro 

Opublikowano

Witam mam problem ze swoją Audi A6 C5 2.4 6 gaz po odpaleniu na zimnym o puki obroty nie spadną strasznie głośno pracuje silnik i pojawiło się takie metaliczne głośne szuranie około 1minuty potem wszystko ok. Pomocy co to może być. Dodam że wymieniłem olej na 5W 30 mobil. Nie wiedziałem jaki był. 

Opublikowano

Witam.

Na co dzień jeżdżę Chevroletem Cruze hatchbak, diesel, ale bardzo podobają mi się samochody Audi.

Pozdrawiam,

Grzegorz.