Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim,

na codzień jeżdżę alfą 166, lubie samochody dlatego jestem i tutaj.

Opublikowano

Witajcie klubowicze, stałem się posiadaczem Audi Q5 i trafiłem tutaj w poszukiwaniu dodatkowej wiedzy na temat mojego cacka .

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam - Tomek z Wrocławia 

Mam AUDI A6 C5 AVANT - rok  2004  - 130 KM 

Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam serdecznie :siema:

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 Quattro 3.7 rocznik 1998.

Jak tylko uda mi się zrobić fajne fotki - podzielę się z Wami.

Witajcie :)

Opublikowano

Hej! Od roku jeżdżę A6 C5 z 2003 roku, 2 litry benzyna, którym zostałem niespodziewanie obdarowany, bardzo fajny prezent, jak narazie świetnie służy

Opublikowano

Witam tu Darek jestem posiadaczem trzeciego juz Audi tym razem przesiadłem sie z A4 na A6. Pozdrawiam wszystkich użytkowników spod znaku oooo

Opublikowano

Hej, 

Jestem Mariusz, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem S7 z 2013 r. Witam wszystkich pasjonatów ;)

Opublikowano

Hejka, jestem od niedawna właścicielką Audi Q5 z 2012 roku i potrzebuję informacji byśmy mogli się zaprzyjaźnić :)

Opublikowano

Dzień Dobry, jestem marcin użytkownk Audi A6 C7 i poszukuje instrukcji po polski do tego modelu . z góry dziękuję za udostępnienie ;) M

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Marcin właśnie zakupiłem kolejne AUDI i jest to Q7 4L 3.6FSI

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hej Nazywam sie Arek, jestem z Bełchatowa, woj łódzkie. Posiadam Audi A6 C7 2,0 177KM oraz Toyotę RAV 4 2,5 Hybryd

Opublikowano

Witajcie wszystkich, jestem przyszłym posiadaczem Audi. Mam nadzieje, silnie wspierać lokalną społeczność :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Marcin , mieszkam w Grodzisku Mazowieckim obecnie szukam Q7. Mam nadzieję, że moje przygoda z Audi rozpocznie się na całe życie :)