Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a6c5 2.8 quattro mam nadzieję znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania Pozdr 

Opublikowano

Czesc, jestem zainteresowany A8L D4 3.0 TDI. Poszukuje informacji na co warto zwrocic uwage przed zakupem oraz ile problemow moze byc i z jakimi elementami.

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Jestem Rafał, obecnie jeżdżę Audi A6 C5 Avant 2.4Q + tip, ale zastanawiam się nad przesiadką na coś innego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam szanowne grono posiadaczy audi. Mam na imię Rafał, 2 miesiące temu kupiłem audi a4b6 2004r. Samochód pierowotnie miał służyć do dojazdu do pracy na terenie Niemiec ale sytuacja się nagle zmieniła i nadal pracuje w PL,a audi została ze mną :)!

Opublikowano

Dzień Dobry.

Mam na imię Adrian. Po kilkunastu latach jeżdżenia autami z Japonii postanowiłem zaryzykować i przesiąść się do grupy VAGA.

Od kilku dni jestem posiadaczem audi Q5 2.0 TFSI 2013. 

Czy to będzie dobra zmiana - zobaczymy. Liczę na wszelką pomoc w kwestii rozwiązywania problemów niemieckiej techniki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nazywam się Hirek. Ostatnio zakupiłem audi Q7 z rocznika 2008 z silnikiem diesla 3,o . Nie posiadam żadnego doświadczenia w tym zakresie ale myslę , że z pomocą klubowiczów pójdzie mi lepiej zapoznać się z tym modelem i liczę na owocną współpracę. Serdecznie witam wszystkich klubowiczów Audi.

Opublikowano

Witam klubowiczów.

Mam na imię Darek. Byłem posiadaczem Audi 80, Audi A6 C5. W najbliższych dniach powinno do mnie przypłynąć zza wielkiej wody Audi A7 z 2013r, 3.0tfsi.

Ruda Śląska 

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał. Od prawie roku posiadam Audi A4 b7 2.0 w benzynie z 2006. Jestem bardzo z niego zadowolony. 

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich serdecznie.Jestem Rafał i posiadam AUDI A5/S5 2009 r.Pozdrawiam.

Edytowane przez Rafis
Opublikowano

Witam! Nazywam się Radek i jestem z Gdańska . Jeżdżę od 2 lat Audi A6 C7 z 2011 roku. Autko to 2.0 tdi 215km po czipie ze skrzynią multitronic z której jestem mega zadowolony. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Opublikowano

Cześć, nazywam się Adrian, posiadam Audi A6 C6 2.4 pochodzę z woj. Lubuskie Gorzów Wielkopolski