Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Aga, jeżdżę od 2 lat audi a6c8, 2019 2.0 tdi na zmianę z q5 2009, potrzebuje czasami informacji technicznych wiec liczę na Wasza dobra radę 

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem posiadaczem audi q5, chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej o tej marce

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Piotr i jestem szczęśliwym posiadaczem audi a6c7.

Pozdrawia

Opublikowano

Jestem Janek ,pozdrawiam posiadaczy Audi . Moje motto " szanujmy się na drogach" . Mam A3 TDI  2000r.  

Opublikowano

Witam jestem Piotr z Grudziądz

Od soboty stałem się posiadaczem Audi A6 C8 

Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

witam posiadam kilka aut  jedno z nich to q5 2.0 TDI quattro s line mieszykam w De pochodze z Jastrzebia Zdr 

Opublikowano

Witam Wszystkich forumowiczów.

Piotr Audi A4 B7 1.8T BFB quattro.

Ps: ma ktoś może instrukcje lub specyfikacje płynów (oryginalne kody VW) i olejów fabrycznych do tego samochodu? Bo na topic z instrukcjami nie mam wstępu, a linki chyba wygasły.

Opublikowano

Witam serdecznie, Juz dobre 10 lat Audi A6 C6 2007 i w zasadzie tylko jedna awaria ale to z mojej winy. Zajechalem turbo poniewaz nie sprawdzalem regularnie poziomu oleju. Wymiana zajela mi okolo 5h. Od tamtej pory auto sprawuje sie bez zarzutow.

Opublikowano

Czećś

Sylwek z tej strony,  zmieniłem Mitsubishi na Audi Q5 2,-0 TFSI 2013.

Dopiero pierwsze dni, ale już teraz jestem zadowolony ze zmiany. : )

Pozdrawiam.

Opublikowano

Część. Jestem Bodo z Warszawy

Właśnie zmieniam Q5 z 2013 na Q5 z 2020. Już się cieszę i myślę, że tu czegoś więcej będę mógł się dowiedzieć a również przekazać swoją wiedzę.

Opublikowano

No cześć!

Mam na imię Roman i wkrótce stanę się szczęśliwym posiadaczem (mam nadzieję :)) Audi Q5 I gen. po lift 2.0 TFSI 3 gen. 225KM. Dlaczego mam nadzieję? Po przesiadam się z niezawodnej Hondy Accord VIII po lift :) Na razie mój syn szaleje Audi A4 B8 i cieszy się, że jego "staruszek" też będzie miał 4 pierścienie na masce :)