Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Kacper, pochodzę z Ostrołęki. Obecnie mieszkam w Niemczech. Przerzuciłem się z Forda Focusa na Audi A4 B9

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

witam wszystkich uzytkowników audi mój nowy nabytek to audiQ5

Opublikowano

Witam nazywam się Mateusz 

Jeżdżę Audi A6 C7 od miesiąca 

Aktualnie przebywam za granicą 

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem posiadaczem Q5 40TDI '22

Mieszkam w Gdańsku.

Dariusz

Opublikowano

Witam. Nazywam się Ryszard. Pochodzę z woj. podlaskiego. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 i już wiem że to jest to :). Pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko tu Mateusz, i śmigam A3 8p W Sportbacku

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Po udanym zakupie kilka lat temu z forum A6 klub mojej C6'tki loguje się na forach tematycznych w poszukiwaniu a4 a3 dla potomka. Może od się ponownie trafić na coś dobrego ;)

Opublikowano

Witam wszystkich, posiadam Audi A3 8P sportback 2.0 tdi 170km. Mam kilka zapytań co do tego modelu, mam nadzieję, że uda mi się je rozwiać

pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam.  

Nazywam sie Henryk, do chwili obecnej jeździłem różnymi markami ale w przyszłym tygodniu  odbieram  pierwsze a6c8 dlatego postanowiłem dołączyć do klubu. 

Opublikowano

dzien dobry wszystkim

Opublikowano

Yolo yolo

Opublikowano

Cześć ma na imię  Jarek

Kupiłem właśnie Audi A5 2013 

Pozdrawiam Wszystkich 

Opublikowano

Witam mam na imię Marcin od dzisiaj jestem posiadaczem A4 B9 kombi z 2016 2.0 190 km

Opublikowano

Witam, jestem nowym posiadaczem Q5 2.0TDI 190 KM.. mam nadzieję, że mnie nie rozczaruje. Jestem z zachodniej Polski. 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich jestem nowym forumowiczem od kilku lat mam audi a6c5 quatro z silnikiem 2,8 b+g. 

Opublikowano

Cześć, 

Z tej strony Kuba, jeżdżę audi a7.

Opublikowano

Witam jestem Wojtek 

od niedawna posiadam A4B8 2.0TDI 170km

jestem z dolnośląskiego 

Opublikowano

Witam wszystkich naimie mam Paweł od niedawna jestem posiadaczem Audi A6 C6 2.0 TDI Avant,mam nadzieje że to forum wzbogaci moją wiedze i może pomoge komuś w Jego problemach.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów qbapoz 

Opublikowano

Witam wszystkich obecnych i przyszłych użytkowników czterech magicznych kółek z Ingolstadt. Z tej strony Michał. Do tej pory wszystkie moje auta wywodziły się z tej stajni. Życzę WAM szerokiej drogi z kierownicą ulubionego auta. 

Opublikowano

Jeszcze raz Witam wszystkich miłośników i użytkowników marki Audi , mam na imię Andrzej nie reprezentuje starsze pokolenie . Pozdrawiam 

Opublikowano

Mam na imię Łukasz, jestem bardzo bliski zakupu Q7 w dieslu.

Opublikowano

Witam forumowiczów

od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi q5 2018, benzyna 2.0

mam nadzieję na konstruktywną pomoc i cenne wskazówki od innych doświadczonych użytkowników tego modelu, oczywiście jeżeli będę miał wiedzę w tym zakresie również się podzielę swoimi spostrzeżeniami

Opublikowano

Witam posiadam Q5 2014 STRONIC