Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Andrzej. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 100 C2 Avant z 1978r. Jako młodzieniec miałem przyjemność jeździć takim samochodem znajomego i wówczas miałem nadzieję, że kiedyś będzie mnie stać na taką furę. Latka mijały C2 znikały z rynku i niemal całkiem zniknęły, o modelu Avant nie wspomnę, bo to w ogóle biały kruk. Takim sposobem znalazłem się na tej stronie. Poszukuję części blacharskich i nie tylko, aby przywrócić ten pojazd do jego lat świetności. Proszę o wskazówki. 

• Like 1
Opublikowano

Dzień dobry

Krzysztof z tej strony, od kilku godzin posiadacz Audi A4 35 TFSI rocznik 2020. 

Pozdrowienia dla wszystkich Klubowiczów

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Adrian. Jeżdżę A6 C7 2l  w sedanie 2012r. oraz A4 kombi 2000r.

Opublikowano

Witam nazywam się Maksym.

Jezdze A3 8V 2015 r.

Jestem dosyć nowym kierowcą.

Opublikowano

Witam wszystkich. Właśnie zostałem posiadaczem Audi Q3 i dołączyłem do wielkiej rodziny AUDI. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć nazywam się Michał, jestem w miarę szczesliwym posiadaczem Audi Q5 45 TDI :) Mieszkam pod Wrocławiem.

Witam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano

Witam.

Obecnie pomykam Audi A3 8P 2008 2.0 TDI 140 KM

Świetny samochód, który (prawie) nigdy mnie nie zawiódł.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam serdecznie. Jestem miłośnikiem Audi, jeżdżę A6c5 2.4benz 1998r. Automat. 

Opublikowano

Witam.

Jestem Serpentyna. Auto które posiadam to Q5. Mieszkam w PL w W-wie. Chenie dołączę do społeczności.

Pozdrawiam Serpentyna.