Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Rozważam audi q7 i mam nadzieje że forum mi w tym pomoże 

Opublikowano

Cześć, 

Za pare dni odbieram A4 allroad, więc postanowiłem dołączyć do tej społeczności, aby móc wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami.  

Opublikowano

Witam mam na imię Jacek jestem początkujący w tym temacie liczę na wyrozumiałość Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam,

jestem w posiadaniu Q5 2.0 170KM z S tronic i szukam sposobu na aktualizacje porgramu w skrzyni biegow.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich klubowiczów.

Szukam q7 z zamiarem zakupu I myślę że tutaj znajdę odpowiedzi na różne pytania,oraz osoby z doświadczeniem z użytkowania samochodów tej marki

Opublikowano

Witam, z tej strony Marcin, aktualnie jeżdżący „Boltem” czekający na swoje wymarzone nowe q5 po sprzedaży BWM F10 ;) 

pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam Wszystkich . Nazywam sie Andrzej i jestem wlascicielem A8 z 2006 roku .Pozdrawiam ze SZKOCJI - dziej 

Opublikowano

Witam Audiklubowiczów. Nazywan się Kamil i wlasnie stałem się posiadaczem nowego -starego :-) Audi Q5. Samochód w rodzinie odkupiony od wójka. Pozdrawiam 

Opublikowano

Hej koledzy!

Od paru dni jestem posiadaczem Audi A3 8P Sportback 2.0 diesel 140km i niestety ale już mam pewną zagwozdkę, którą mam nadzieje bardziej doświadczeni koledzy pomogą mi rozwiązać :)

Opublikowano

Witam z Wrocławia,

od niedawna właściciel A3 35 TDI S tronic z 2021.

Na forum trafiłem z wyszukiwarki, gdyż poruszacie tutaj ciekawe tematy - postanowiłem dołączyć :)

Opublikowano

Witam. Dawid, 28 lat. Pierwszy samochód audi a3 8l 2002 rok z silnikiem z polifta aktualnie jeżdżę a4 b8 sedan 2008 rok. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam,

mam na imię Krzysztof i mieszkam w województwie mazowieckim. Mam od kilku lat Audi A6 3.0 TDI a teraz kupiłem Audi A8 4.2TDI z 2011 roku w wersji long.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów