rafu_m Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4b7 Cytuj
glackkoteu Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Od miesiąca jestem dumnym posiadaczem Audi Q5 2015r. 2.0 diesel Cytuj
maciej85 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia witam mam na imię Maciej, właśnie zakupiłem audi A3 8Y 2.0 diesel w sedanie:) Pozdrawiam Cytuj
mkling Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Post powitalny. Właśnie wypożyczyłem A4 z wypożyczalni Cytuj
rafal102 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Witam. Jestem Rafał. W końcu doczekałem się Audi Q5 i czas zaczerpnąć więcej informacji na temat owego samochodu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
sebaleba Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Cześć, u mnie jako drugie auto w rodzinie pojawiło się z końcem roku A6 C8 40TDI prosto z salonu. Pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj
dzjola Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Witam, rozglądam się za Audi Q3 (2017 - 2018). Chętnie poczytam Wasze wrażenia z użytkowania. Pozdrawiam, Jola Cytuj
A3Bogna Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Cześć, mam na imię Bożena Od miesiąca jestem posiadaczką Audi A3 e-tron 2018 Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj
DasNiko Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam. Interesuję się motoryzacją, Audi to raczej nie jest moja bajka, ale mimo zamiłowania do jednej marki, lubię zaglądać, co tam słychać w motoryzacji z innych krajów Cytuj
Cyrkus Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam Audi od 9 lat ... aktualnie A4 B9 kombi ProLine Pozdrawiam wszystkich Cytuj
lemingo24 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam wszystkich forumowiczow. Dolaczam do grupy bo stalem sie szczesliwym posiadaczem mojej pierwszej Audiczki A6C6. Pozdrawiam:) Cytuj
zodzak Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Witam, Nazywam się Marcin i od niedawna posiadam Q7 z 2009 roku. Pozdrawiam wszystkich grupowiczów! Cytuj
jaremakk Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Cześć wiara! Krzysiek z Audi A3 8V. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Cytuj
dooreek Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Cześć wszystkim, nazywam się Dorian, jeżdżę A3 8Y, mieszkam w województwie Śląskim. Cytuj
brylant696 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Siema wszystkim Mateusz z tej strony! Na codzien jezdze mercedesem w211. Czas na zmiany Cytuj
l3l Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Witam ponownie. Mialem przerwe na forum po A4. W przyszlym miesiacu odpierm Q5 Cytuj
easy Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Witam, Audi a3 8p Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Krosno2024 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Witam, od wczoraj posiadacz Audi Q5 2010r 2.0 TD Cytuj
mirekaudia3 Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Witam Posiadam Audi A3 sedan 2017 r Cytuj
markez26 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Witam Posiadam Audi a6c7 avant 2014r Cytuj
paluch85 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Witam. Jestem nowym posiadaczem audi Q8 tfsi e. Cytuj
werpiw18 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Witam, Nazywam się Weronika i posiadam audi a5 8T. Pozdrawiam Cytuj
Sławko Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Witam nazywam Slawo od roku jezdze audi A7C8 Pochodze z Opola pzdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi