Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam na imię Maciej,

właśnie zakupiłem audi A3 8Y 2.0 diesel w sedanie:) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam.

Jestem Rafał. W końcu doczekałem się Audi Q5 i czas zaczerpnąć więcej informacji na temat owego samochodu. 

Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 

Opublikowano

Cześć, u mnie jako drugie auto w rodzinie pojawiło się z końcem roku A6 C8 40TDI prosto z salonu. Pozdrawiam użytkowników forum.

Opublikowano

Witam,

rozglądam się za Audi Q3  (2017 - 2018). Chętnie poczytam Wasze wrażenia z użytkowania.

Pozdrawiam,

Jola

Opublikowano

Cześć, mam na imię Bożena :) Od miesiąca  jestem posiadaczką Audi A3 e-tron 2018 

Pozdrawiam wszystkich :) 

Opublikowano

Witam.

Interesuję się motoryzacją, Audi to raczej nie jest moja bajka, ale mimo zamiłowania do jednej marki, lubię zaglądać, co tam słychać w motoryzacji z innych krajów :P

Opublikowano

Witam

Audi od 9 lat ... aktualnie A4 B9 kombi ProLine

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow. Dolaczam do grupy bo stalem sie szczesliwym posiadaczem mojej pierwszej Audiczki A6C6. Pozdrawiam:):)

Opublikowano

Witam,

Nazywam się Marcin i od niedawna posiadam Q7 z 2009 roku. 

Pozdrawiam wszystkich grupowiczów!

Opublikowano

Cześć wiara! Krzysiek z Audi A3 8V. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Cześć wszystkim, nazywam się Dorian, jeżdżę A3 8Y, mieszkam w województwie Śląskim. :rolleyes:

Opublikowano

Witam ponownie. Mialem przerwe na forum po A4. W przyszlym miesiacu odpierm Q5 :D