Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem z Poznania i obecnie w zastępstwie jeżdżę audi A6 C8 u potrzebuje instrukcji obsługi do niego :D serdecznie pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry Jestem nowy na forum Jestem miłośnikiem auta a4 b6 kombi tylko i b7 oraz a6 c6 i chciałbym poznać trochę samochody na większą skalę?

Dziękuję  za dodanie do grupy....

Opublikowano

Witam, mam na imię Jacek i wlasnie zakupilem Audi A5 sportback 1.8 z 2015 roku.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem Rafał i jestem posiadaczem Audi A6 C5 2000r. 2.8 Quatro. 

Opublikowano

Cześć, jeździłam A4, teraz jeżdżę Q3. Mam nadzieję, że będzie to miła podróż. Pozdrawiam 

Opublikowano

Cześć nazywam się Damian jestem od 15 lat szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant 2.0 TDI i od miesiąca Audi Q3 :)

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam wszystkich obecnie audi a3 8p 2,0 TDI PD pochodzę z Lubina

Opublikowano

Witam,

Jestem Grzesiek od ponad roku jeżdżę a4b8 wcześniej b7

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Oliver i mam 19 lat. Od niedawna zacząłem swoją podróż pierwszą furką, moją A3 8p Sportback z silnikiem 2.0tfsi oraz napędem quattro. Nie myślałem że kupię Audiczke i to jeszcze A3 jako pierwsze auto ale jestem z niej bardzo zadowolony i gdy bym mógł się jeszcze raz zdecydować na pierwsze auto napewno bym ją znowu wybrał.

Opublikowano

cześć , jestem Paweł. Od kilku lat mam A4 B8, a od roku również A3 8V.

Jestem fanem marki audi i w A4 B8 dokonałem wielu modów przy pomocy forum a4( keyless, lusterka fotochrom, podświetlane klamki, HB asystent, carplay, kamera cofania itp) zapisując się do tego forum mam nadzieję, że równie sprawnie dokonam kilku moderniazacji w a3 8v. pzdr

Opublikowano

Witam nazywam Luka

od roku jezdze audi Q5 Avant w dieselku

Obecnie przebywam poza granicami kraju

pozdrawiam