Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Filip i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A5 Sportback z 2018 roku. Pozdrowienia dla wszystkich 

Opublikowano

Witam wszystkich kochajacych cztery połączone kółka. Od niedawna jestem posiadaczem Audi Q5 40TDI quattro z 2019r. silnik 190ps.

Opublikowano

Witam wszystkich. Pochodzę z podkarpacia. Obecnie jeżdżę audi A6 C5 oraz Q5. Pozdrawiam 

Opublikowano

witam mam na imię krzysztof

od kilku dni jestesmy z bratem posiadaczami audi a6c6 2.0tdi mamy nadzieje ze na długo

pozdrawiam wszystkie forumowniczki i forumowiczów

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Mam na imię Dominik

Moja przygoda z Audi zaczęła się w 2019 roku wraz zakupem AUDI A4 B8.

Niedawno przesiadłem się do AUDI A5 F5 

Pozdrawiam

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Marcin Audi a3 8v sedan przedlift 

Opublikowano

Dzień dobry

Nazywam się Wojtek

Przymierzam się do zakupu Q5 i szukam informacji o tym modelu

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam jestem Arek ,uwielbiam motoryzację właśnie zakupiłem audi Q5 2.0 252 konie ,jestem z miejscowości Łaskarzew 

Opublikowano

Witam z holandii

Nazywam sie Tomek mieszkam w holandii posiadam s3 z 2014 roku.

Opublikowano

Dobry wieczór, od niedawna jestem posiadaczem Audi A3 8P, pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Cześć, właśnie stałam się właścicielem Audi Q5 2014r, jestem zachwycona jazdą. Samochód płynie po drodze.:)

Opublikowano

Siemanko, dopiero planuje zakup Audi Q3 2.0 tfsi. Jak się cel zostanie osiągnięty napisze coś więcej.

Opublikowano

Witam wszystkich.Jestem Magda i właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką Audi A4 Avant TFSI 2.0 190KM z 2019 roku. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów

Opublikowano

Dobry wieczór, mam na imię Krzysztof, w czwartek odbieram A3 z salonu.

Opublikowano

Jacek, lat 60, wkrótce odbieram swoje pierwsze Audi.

Witam wszystkich i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam jestem Damian i w najbliższym czasie planuje kupić Audi a4 b9. Pozdrawiam