Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam na imię Mariusz, obecnie Passat B8 ale z perspektywą przesiadki na Audi Q5. Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy jeżdżących już Audi.

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Darek, jeżdżę AUDI Q5 2.0 TFSI 2018r. Poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim. Pozdrawiam.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich na grupie. Jestem z Siemianowic i pracuje zawodowo jako kierowca autobusu a od niedawna mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Audi Q3 2.0TDI z roku 2015. Poprzednio miałem A6 C6 przez sześć lat a jeszcze wcześniej Audi A4 B5 które ma 29 lat i jest dalej w rodzinie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam

Zakupiłem właśnie A4 B9 50TDI więc dołączam do klubu :)

Chciałem pobrać instrukcję, bo mam po niemiecku, ale nie wiedzieć czemu po zalogowaniu w ogóle tego wątku nie wyświetla... (a wyświetla niezalogowanemu!)

Opublikowano

Witam,

nazywam się Roman ze Słupska, od pół roku jestem posiadaczem Audi A7 C8  2.0 40 TDI.

Bardzo przyjemne forum tutaj macie :)

Opublikowano

Dzień dobry,

przymierzam się do kupna Q5 FY, chciałbym przed zakupem poszerzyć wiedzę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, pozdrawiam z Londynu!

Od ponad roku jezdze S7 C8, zycze wszystkim szerokiej drogi i paliwa po zlotowce :)

Marek

Opublikowano

Cześć AudiManiacy,

od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A7 C8 z silnikiem benzynowym 265 km. 

Pozdrawiam ze Stargardu

Opublikowano

Witam.

Z Audi było a3 8v 1.6 TDI, a4 b8 2.0 TFSI quattro, jest A5 F5 2.0 TFSI

Pozdrawiam wszystkich Michał

Opublikowano

witam mam na imię janusz jestem posiadaczem audi a6c5 z 2001 rok wersja sedan silnik 2,4 benzyna