Rafcyt Opublikowano 28 Września Zgłoś Opublikowano 28 Września Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj
Johnblues Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Cześć. Od 3 miesięcy jestem posiadaczem Audi A4B8 2.0tdi 2009r. Mieszkam okolice Oświęcimia Cytuj
zdzichudriver67 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Witam. Od 3 tygodni jestem posiadaczem Audi Q3 2.0 tdi quattro , s-tronic . Pochodzę z województwa pomorskiego Cytuj
fox700912 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Witam. Jestem nowy członkiem klubu Audi. Mam na imię Mariusz, pochodzę z Gryfina (zachodniopomorskie). Jeżdżę od niedawna Audi A3 8Y Sporback 35TFSI S-Line, rok 2021. Cytuj
pnovack Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Dzień dobry, Od roku jestem właścicielem Audi Q7 2019 sprzed liftingu. Hybryda 231 koni. Marzy mi się dorobienie haka i tempomatu aktywnego ( ACC wg serwisu się nie da) Cytuj
stronabierna Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Czesc, dawno dawno temu bylem posiadaczem audi 80 coupe, oraz s2 wietrze magazyny z uwagi na przeprowadzke, wiec bede mial kilka rzeczy na oddaz oraz sprzedaz. Odbior osobisty Warszawa, Bialystok/ wysylka Cytuj
Adamo7 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Witam nazywam Adamo jeżdżę audi A4 B9 sedan benzyna 2.0 TFSI 150 kM Cytuj
zieniek12 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Witam. Mam na imię Marcin, pochodzę z województwa lubelskiego. Od 3 tygodni jeżdżę Audi A7 C8 55TFSIe 367KM Cytuj
Leugion Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września witam, Wojtek jestem, latam Audi A4 B7 1.6 MPI w gazie, lubię to auto, wiem że to moja marka Cytuj
roman57 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam wszystkich, jestem ze Śląska w trakcie zakupu audi Q5, jeśli ktoś posiada instrukcję ................ Cytuj
arekwisniewski87 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich Cytuj
Gluszci Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam, Jestem Łukasz. Zakupiłem Audi A7 2015r. 3,0TFSI Pozdrawiam Cytuj
b0mbel Opublikowano 2 Października Zgłoś Opublikowano 2 Października Hej Nigdy nie miałem audi i chcę takową nabyć. Stąd się tutaj pojawiłem, pozdro :) Cytuj
bogdan J Opublikowano 2 Października Zgłoś Opublikowano 2 Października W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Q5 FY Cytuj
Mielone mielone Opublikowano 2 Października Zgłoś Opublikowano 2 Października Hej, Radek z tej strony. Posiadacz audi a8 d3 3.0 200kW. Cytuj
payongA4 Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Dzień doberek, czekam z niecierpliwością na decyzję finansową dla A4 B9 FL. Cytuj
Lilow Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Witam, mam na imię Monika i właśnie stałam się posiadaczką Audi Q5 :) Cytuj
kalyma23 Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q3 z 2018 roku. Pozdrawiam. Cytuj
lukq7 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Witam Jestem mam nadzieje szczekliwym posiadaczem Audi Q7 lift 1 Cytuj
zibit1999 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Hej, od niedawna jestem posiadaczem A4 B9 w hybrydzie Cytuj
wra Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Witam. Mam na imie Waldek i za niedługo będę użytkownikiem SQ5 (USA) Cytuj
Special4U Opublikowano 5 Października Zgłoś Opublikowano 5 Października Cześć wszystkim! Jestem nowy na forum i z radością dołączam do społeczności miłośników Audi. Mieszkam w Warszawie, a od niedawna jestem właścicielem mojego pierwszego Audi – modelu A3 2.0 TFSI Sportback z 2006 roku. Samochód sprawia mi wiele radości i nie mogę się doczekać, by dowiedzieć się więcej o możliwościach, jakie oferuje. Cytuj
dzanu86 Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Cześć wszystkim! Q5 55 tfsi e, 2020r. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi