Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Tomek i rozglądam się za Q5. Pozdrowienia!

Opublikowano

Dzien dobry Wszystkim

Od wczoraj jestem dumnym posiadaczem Audi A6 C8 2020 rok 40tdi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Zostałem szczęśliwym posiadaczem mojego pierwszego Audi :) A6 C8 35tdi 2021 rok. Cała wiedza użytkowników Audi zamieszczona na tym forum na pewno przyda się przy samodzielnej obsłudze samochodu! 

Pozdrawiam serdeczenie forumowiczów! 

Opublikowano
Guaranteeing the security of your house is critical in today's unsettled times. Among the most effective ways to secure your valuables and sense of security is by putting resources in a reliable safe. Regardless of whether you're securing funds, vital paperwork, or precious heirlooms, a safe gives a protected vault solution.

In terms of selecting the right safe for your house, there are several factors to consider. Above all, evaluate your safety requirements. Determine what belongings you plan to store in the safe and the degree of safety required for each item.

Subsequently, take into account the capacity and location of the safe. Opt for a safe that suits conveniently in your residence while providing adequate storage for your belongings. Make sure that the safe can be mounted in a safe area, such as for instance screwed to the floor or wall.

Moreover, examine the safety measures of the safe. Seek out attributes such as sturdy construction, dependable locking mechanisms, and fireproof materials. Consider committing in a safe with additional protection features, such as biometric fingerprint scanners or electronic keypads.

Finally, remember to factor in your budget when choosing a safe. Establish a practical budget based on your safety requirements and look around for options that suit within your monetary constraints.

To conclude, picking the right safe for your home is vital for preserving your valuables secure. By considering your protection necessities, taking into account the size and placement of the safe, examining protective elements, and establishing a budget, you can secure maximum protection for your precious possessions.

[url=Bespoke fireproof security boxes display room Scottsdale]https://mercurylock.com/services[/url]
Opublikowano

Cześć, kupiłem swoje pierwsze audi. Dotychczas jeździłem Japończykami więc o WAG'u nie wiem nic i zapewne często tutaj zajżę, by zasięgnąć korepetycji od mądrzejszych :)
miłego dnia

Opublikowano

Witam 

Muchanor z Gorzowa pozdrawia.Od dziś szczesliwy posiadacz Q5  FY 2,0 TFSi

Zaczynam przygode

Opublikowano

Witam wszystkich, na imię mam Ziemowit, od pół roku jeżdżę Audi A3 8P z 2005r z silnikiem 1,6 MPI 102KM z LPG, skrzynia tiptronic-6. Dziękuję za przyjęcie do klubu i pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam jestem Dawid

mam 20 lat

od dwóch lat jeżdżę Audi a3 8V 2014r z silnikiem 1.6TDI 77KW

potrzebuje pomocy z samochodem na waszym forum

Opublikowano

Witam wszystkich. Posiadam dwa auta a mianowicie Audi A6C6 3.0TDI ASB którą jeżdzę od lat i od nie dawna Audi A4B9 2.0tdi DEUA . Od lat fan szanujący markę i po prostu ona ma coś w sobię ;). Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

Opublikowano

Witam

Mam na imię Bogdan

Noszę się z zamiarem zakupu Audi 4, B9, wersja 35 2.0 TDI

Opublikowano

Część

Jestem Szymon, od 2022 jestem właścicielem Audi Q3 1.4 TFSI STronic z 2014 roku. Wychodzę z założenia, że wiele rzeczy przy swoim aucie jesteśmy w stanie zrobić sami, a to miejsce może być skarbnicą wiedzy i możliwością dzielenia się nią. W związku z tym, że moja audi zbliża się do 190000km będzie wymagała opieki. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a):

Cześć mam na imię Marek. Mieszkam w Sztumie Użytkuje audi a3 8l z 2003 wersja poliftowa od blisko 10 lat. Nadszedł czas kilku napraw. Mam dość wąski zakres wiedzy mechanicznej. W miejscowości z której pochodzę nie brakuje "majstrów" którzy "super" znają się na swojej robocie. Stąd też moja obecność na forum. 

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wszystkim . Stałem się posiadaczem Audi Q7 i zaczynam przygodę z tą marką ;)

Edytowane przez Grzes20
Opublikowano

Witam nazywam się Paweł

Od ponad roku jeżdżę Audi A6 2.0 tdi Awant 2006 rok

a w chwili obecnej jestem posiadaczem Audi Q7 3.0 tdi 2008