Dr.Piotr Opublikowano Niedziela o 23:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 23:39 Witam obecnych, tu Piotr,miłośnik tej marki, nowy właściciel Audi a7 3.0 tdi, za dużo o tym samochodzie jeszcze nie wiem Cytuj
darek1616 Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Witam wszystkich, jestem Darek właśnie kupiłem q5 3,0 tfsi z 2015r. Liczę na pomoc forum i waszą wiedzę oczywiście swoją też przekaże :) Cytuj
maciejpolek Opublikowano Wtorek o 14:36 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 14:36 Cześć, jestem Maciek. Mój teść kupił Audi Q5 z 2016r. które będę obsługiwał ;) Cytuj
Daniel2897 Opublikowano Wtorek o 16:46 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:46 Witam, Mam na imię Daniel. Jestem z Poznania i od roku jeżdżę A5 F5 Sportback. Z autka jestem zadowolony i liczę, że tak pozostanie. Jednak pojawiła się drobna usterka i postanowiłem zgłębić temat na forum. Pozdrawiam Cytuj
ikawalec Opublikowano Wtorek o 17:02 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:02 Cześć, Z tej strony Irek. Niedawno przesiadłem się z Audi A5 8T na Audi Q5 FY Cytuj
sakewawin Opublikowano Wtorek o 17:55 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:55 Cześć tu Piterr Pozdrawiam Wszystkich Audi A6 C8 40 TDI quattro s Warmia i Mazury Cytuj
MietekO Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu Witam, mam na imię Mietek. Kupiłem Audi Q3. Potrzebuję trochę info o tym samochodzie. Pozdrawiam. Cytuj
Grzegorz300 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Witam jestem nowym użytkownikiem audi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi